Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ανανέωσαν οι δίδυμοι «ήλιοι»

«Έδεσαν» τα αδέρφια. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς οι Μάρκους και Μαρκίφ Μόρις. Δείτε αναλυτικά τα ποσά των συμβολαίων και τους αριθμούς τους.

Ανανέωσαν οι δίδυμοι «ήλιοι»
Πρόθεση των Σανς ήταν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τα «θαυματουργά» αδέρφια, Μόρις και σήμερα ο στόχος τους επετεύχθη.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας του Φοίνιξ ανακοίνωσε πως τόσο ο Μάρκους, όσο και ο Μαρκίφ υπέγραψαν νέο τετραετές συμβόλαιο, έναντι 20 και 32 εκατ. δολαρίων αντίστοιχα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώσαμε τα συμβόλαιο του Μάρκους και του Μαρκίφ. Έχουν μεγάλη επιτυχία όταν παίζουν μαζί σε κάθε επίπεδο του μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένης της περυσινής σεζόν στους Σανς. Έχουν κάνει σπουδαία πρόοδο τα τελευταία χρόνια κι αισθανόμαστε πως θα συνεχίσουν να βελτιώνονται», ήταν η τοποθέτηση του γενικού διευθυντή του συλλόγου του NBA, Ράιαν Μακ Ντόναχ.

Αμφότεροι συνυπήρξαν για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο την περυσινή σεζόν, ενώ το είχαν κάνει νωρίτερα και σε κολλεγιακό επίπεδο, με τη φανέλα του Κάνσας (2008-2011).

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο μεν Μάρκους είχε μέσο όρο 9.7 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα, ενώ ο Μαρκίφ είχε 13.8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ συνολικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: