Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Δύσκολη κλήρωση»

c59bf0f8a3131a2e8e098bbea8a4a5c3_L
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης. Μίλησε για την κλήρωση του «Δικεφάλου» στο Γιούροκαπ και τόνισε πως είναι δύσκολη αφενός λόγω των μπάτζετ των αντιπάλων και αφετέρου λόγω των πολύ μεγάλων μετακινήσεων.
Αναλύτικα τα όσα δήλωσε ο Τέλης Ζουρνατζίδης:
Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ:
«Είναι μια δύσκολη κλήρωση με δύσκολες ομάδες που έχουν μεγάλα μπάτζετ. Φέτος δεν υπήρχαν ομάδες αδύναμες όμως θα μπορούσαν να ήταν πιο εύκολες οι μετακινήσεις. Έχουμε ταξίδι στην Λετονία και σε άλλες δύσκολες περιοχές. Η πέμπτη ομάδα σε δυναμικότητα είναι η Ζιέλονα Γκόρα  που έχασε ένα καλάθι από την Ούνιξ. Η Κουμπάν είναι το φαβορί της διοργάνωσης. Από τα ονόματα φαίνεται βατή η κλήρωση αλλά αν της πιάσουμε μία – μία τις ομάδες υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Το ξεκίνημα μας είναι πολύ δυνατό και κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη ξεκινάν την επόμενη βδομάδα. Ζούμε τώρα για τα παιχνίδια».
Για τα φιλικά στο Ρέθυμνο:
«Την Τετάρτη πάμε στο Ρέθυμνο που έχουμε τρία παιχνίδια με την Ούνιξ, την ομάδα από το Λίβανο και το Ρέθυμνο. Αυτά θα είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν τις επίσημες υποχρεώσεις που θα ξεκινήσει η ομάδα».
Για τον διαχωρισμό, δύσης – ανατολής:
«Το εφεύρημα δύσης – ανατολής έγινε για να μην ταλαιπωρούνται οι ομάδες όμως οι ομάδες της ανατολής ταλαιπωρούνται τώρα πιο πολύ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: