Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

pap
Στον ArenaFM89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Αναφερθηκε για το πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, το φιλικό με τον Απόλλων Καλαμριάς και τον κ. Παπαθανασάκη
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Αρχικά ο  Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε:
«Είχαμε προγραμματίσει στην αρχή να κτίσουμε την ομάδα για να υπάρχει βάθος στο ρόστερ . Πέρσι η ομάδα το πλήρωσε και στο τέλος στα πλέι οφ , δεν είχε επιλογές. Χθες που παίξαμε το φιλικό, δώσαμε πολύ χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που στα τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας  δεν αγωνίστηκαν και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».
Για το ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά και για την ετοιμότητα της ομάδας υποστήριξε:
«Σίγουρα είναι ένα θέμα και στον προγραμματισμό μας είχαμε να είναι έτοιμη η ομάδα στο πρωτάθλημα. Τώρα μπαίνουμε στην 10η  εβδομάδα, δουλεύουμε καθημερινά, κλείνουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια για να είναι έτοιμη η ομάδα και να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».
Για τα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Δεν είναι μόνο ο Αγγελούδης, αλλά πολλοί παίκτες.Εχουμε δύο παιδιά στην ομάδα τους οποίους ειλικρινά αν μου δινόταν η ευκαιρία θα τον έβαζα να παίξουν από την αρχή , όπως για παράδειγμα τον Ζιαμπάζη. Έχει σωστή νοοτροπία,  παίζει σωστό ποδόσφαιρο και πολύ θα το παρεξηγούσαν γιατί είναι ανιψιός του μεγαλομετόχου.Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που πήγαν καλά και η ομάδα έχει βάθος και δεν θα έχει τα περσινά προβλήματα».
Για την απουσία του Ρομάνο λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε υποστήριξε:
«Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, έχει δείξει από την αρχή τις ικανότητες του , αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Από την μία είναι καλό που το αντιμετωπίζουμε στην αρχή γιατί στη μέση του πρωταθλήματος θα έχουμε απώλειες. Έχω εμπιστοσύνη και θα χρειαστούν όλοι στο δύσκολο πρωτάθλημα. Αγώνα με αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας που δεν είχαμε στην αρχή. Σκοράρουμε πιο εύκολα, δημιουργούμε ευκαιρίες και υπάρχουν προβλήματα που προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για να μη δεχόμαστε γκολ από αδούλευτα λάθη».
Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος προσέθεσε:
«Η ομάδα είναι καινούργια είχε τεράστια προβλήματα, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στη διοργάνωση της ομάδας. Ο Ηρακλής δεν είναι του Χατζηπαναγή και του Κωφίδη και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Πρέπει τα πράγματα να τα βλέπουμε ρεαλιστικά και οι ποδοσφαιριστές να βγάζουν πάθος και να κερδίζουμε το παιχνίδι. Μακάρι να βάζαμε δύο και τρία γκολ και να κερδίζαμε τους αγώνες. Πρέπει να στηρίζουμε τα νεαρά παιδιά που πήραμε και μόνο με θετική ενέργεια μπορούν να γίνουν πράγματα ,γιατί μας ενδιαφέρει που θα βρισκόμαστε στο τέλος και θα διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ»
Για το ενδεχόμενο να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι ο Ηρακλής υπογράμμισε:
«Έχω ζητήσει και άλλο φιλικό και είναι δύσκολο. Περιμέναμε απάντηση από την ΑΕΚ και αν δεν κλείσουμε κάποιο δυνατό φιλικό, προτιμώ να παίξουμε φιλικό με την δεύτερη ομάδα και αν μου δώσουν το οκ οι γιατροί θα δώσω χρόνο συμμετοχής στον Μπαρτολίνι».
Για το ότι συχνά κάνει εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές του:
«Έχουμε κάνει εργομετρικά πριν τη έναρξη της προετοιμασίας. Ξέραμε ότι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο για να είναι έτοιμοι και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Εκτός από τα εργομετρικά κάνουμε εξετάσεις για δύναμη και κάποια άλλα στοιχεία που χρειάζονται για το τεχνικό τιμ. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλό επίπεδο».
Για τον κ. Παπαθανασάκη κατέληξε:
«Βεβαίως, μιλάω συχνά μαζί του. Έχει μεγάλο πάθος για την ομάδα, δίνει βάση στην διοργάνωση της ομάδας και κυρίως στις ακαδημίες και στη Μίκρα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είναι μεγάλη τύχη για τον Ηρακλή που ήρθε και βοηθάει γιατί δεν ξέραμε ποιο θα ήταν το μέλλον της. Πρώτα απ’ όλα αυτός που πρέπει να τον βοηθήσει είμαι εγώ και η ομάδα με τα καλά αποτελέσματα. Αυτό είναι το Α και το Ω, η πρώτη ομάδα παρασέρνει τους πάντες είτε θετικά είτε αρνητικά. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα, δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά και είναι πολύ ευαίσθητος σ’ αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως θα τα πάει καλά και απ’ ότι καταλαβαίνω με ότι ασχολείται το κάνει την επόμενη στιγμή. Ανυπομονεί το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μακάρι να τον έχουμε κοντά μας γιατί η παρουσία του δίνει περισσότερη ώθηση στην ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: