Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο κόσμο στην Ελλάδα»

paok-kosmos1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γκινγκάμπ, Κριστόφ Γκοτιέ και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Γαλλικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κριστόφ Γκοτιέ:
Για το πώς περιμένουν τον ΠΑΟΚ οι φίλοι της Γκινγκαμπ:
«Το παιχνίδι αυτό είναι ένα Ευρωπαϊκό και το αντιμετωπίζουν θερμά και με μεγάλο ενθουσιασμό στο Γκινκγκάμπ. Κατοικούν μόλις 15.000 κάτοικοι και είναι μια πρόκληση και γιορτή όταν ο αντίπαλος είναι ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ που τον γνωρίζαμε και πριν».
Για το τι γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ:
«Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε του ανθρώπους του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της κλήρωσης και ανταλλάξαμε πληροφορίες».
Για τα φαβορί του ομίλου:
«Παρότι η Φιορεντίνα έχει πολύ καλή ομάδα και είναι το φαβορί του ομίλου, η Γκινγκάμπ είχε ευκαιρίες να κάνει κάτι καλό στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Φαβορί είναι και ο  ΠΑΟΚ που πήρε την νίκη με την Μινσκ. Τα αποτελέσματα της Πέμπτης θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό ποια είναι τα ξεκάθαρα φαβορί. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πάρει δεύτερη νίκη στον όμιλο έχει αβαντάζ για την πρόκριση».
Για το πόσους οπαδούς του ΠΑΟΚ περιμένουν στη Γαλλία:
«Είναι μια πολύ μικρή περιοχή και ο κόσμος της Γκινγκάμπ δεν θα ξεπερνά τους 10.000 που θα βρεθούν στο γήπεδο. Όσον αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα είναι περίπου 800 σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχω. Το στάδιο είναι 20 λεπτά από τον σταθμό της πόλης. Χωράει συνολικά 17.000 κόσμο».
Για το αν είναι πλήρης η ομάδα της Γκινγκάμπ:
«Την Πέμπτη πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί ο ΠΑΟΚ τελικά να κερδίσει αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά δουλεύουμε συνεχώς. Ότι αποτελέσματα και να έρθουν τον προπονητή θα τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος».
Για τα μέρη που μπορούν να επισκεφτούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ:
«Θα περάσουν πολύ καλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς η πόλη είναι η πρωταθλήτρια των… πάμπ. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο κόσμο στην Ελλάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: