Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το μεγαλύτερο τετ-α-τετ του Μάριο Κέμπες!! (video)

Ο θρυλικός Μάριο Κέμπες θα κάνει τριπλή εγχείρηση καρδιάς στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, καθώς οι αρτηρίες του έχουν κλείσει κατά 80% και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο…
Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους σέντερ φορ της εποχής του. Ο «Ματαντόρ», Μάριο Κέμπες, είναι πλέον 60 ετών και η εποχή που «μάτωνε» τα αντίπαλα δίχτυα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Για τους Αργεντινούς, όμως, παραμένει ένα σύμβολο κι ένας ποδοσφαιρικός μύθος καθώς ήταν αυτός που με τα γκολ του οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 1978. Σε εκείνη τη διοργάνωση πέτυχε έξι τέρματα, κατακτώντας και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ αλλά και αυτόν του κορυφαίου της διοργάνωσης.
Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Βαλένθια, η Ινστιτούτο, η Ροζάριο Σεντράλ και η Ρίβερ Πλέιτ, κατακτώντας τίτλους όπως το Κόπα ντελ Ρέι, το Κύπελλο Κυπελλούχων, το Σούπερ Καπ Ευρώπης, το πρωτάθλημα Αργεντινής και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην καριέρα του σκόραρε 290 φορές σε συλλογικό επίπεδο και 20 σε εθνικό. Το σύνολον, 310 γκολ. Δύσκολα, συνεπώς, έχανε τετ-α-τετ.
Όμως, αυτή τη φορά, ο Μάριο Κέμπες καλείται να είναι νικητής στο πιο κρίσιμο τετ-α-τετ της ζωής του. Ο 60χρονος Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, θα κάνει εγχείρηση καρδιάς, τριπλό bypassαναφέρουν οι πληροφορίες. Η επέμβαση θα γίνει στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ κι ο ίδιος δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του. «Οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν μαζί μου. Είπαν ότι είναι θαύμα που ζω», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κατά 80% έχουν κλείσει οι αρτηρίες του. Ο Μάριο Κέμπες, θα χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες κι άπαντες στην Αργεντινή εύχονται να… βάλει γκολ στη «μάχη» για τη ζωή!
Δείτε τον εν δράσει:



*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: