Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Γενικό ξεκαθάρισμα στον Άρη»!

moustakidismpampis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης και σχολίασε την σημερινή κατάσταση στους «Κίτρινους». Τόνισε πως εκτός από τους αντιπάλους στο γήπεδο υπάρχουν και οι εξωαγωνιστικοί οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται στο εσωτερικό της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Μουστακίδης:
Για την κατάσταση στον Άρη:
«Υπάρχει θλίψη και απογοήτευση με αυτά που γίνονται. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Ελπίζω να βρεθεί σταθερότητα και η ενότητα που όλοι ζητάν. Βλέπουμε μπροστά μας το εντελώς το αντίθετο. Πρέπει να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Θέλουμε οργάνωση όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί. Δεν βλέπω σοβαρή οργάνωση».
Για το τι μπορεί να περιμένει ο Άρης στο μέλλον:
«Ξεκινά μια κατάσταση με τον Γαλανό και ξαφνικά προκύπτουν άλλα προβλήματα και μπαίνουν κάποια εμπόδια. Φάνηκαν κάποια προβλήματα του εργοδότη με τον προπονητή και άλλα προβλήματα με παίκτες. Αυτά δεν σε αφήνουν να ελπίζεις για κάτι σίγουρο. Οι καταστάσεις αυτές δεν λύνονται με ευχές και πρέπει όλοι να τα βρουν μεταξύ τους για να μπορούμε να μιλάμε πιο σίγουρα. Μόνο δηλώσεις βλέπουμε και αυτό δεν βοηθάει αγωνιστικά».
Για το τι θα άλλαζε αν ήταν πρόεδρος του Άρη:
«Ακόμα και υποθετικά το φορτίο είναι πολύ μεγάλο. Οι πρώτες κινήσεις θα αφορούσαν τον οργανωτικό κομμάτι. Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι ότι πάει να μπει σε μια σειρά η ομάδα και την άλλη βδομάδα όλα ανατρέπονται μέσα από ένα αποτέλεσμα. Πάντα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πριονίζουν την ομάδα. Όταν θα είναι όλα σωστά θα μπορούμε να μιλάμε με ονόματα. Πιστεύω πως είναι πολλοί στην ομάδα που μπορεί να θέλουν κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι συμφέροντα παίζουν εκεί μέσα αλλά κάποιοι… παλιοί θέλουν άλλα πράγματα. Ακόμα και αυτό το ουτοπικό αίτημα να συνεχίσει η ομάδα στην Β’ εθνική διασπάει την ηρεμία. Οι αντίπαλοι δεν είναι μόνο οι αγωνιστικοί αλλά υπάρχουν και αντίπαλοι μέσα από τον Άρη που έφεραν τον σύλλογο σε αυτό το σημείο. Αυτό πάντα θα ταλανίζει την ομάδα και η μόνη θεραπεία είναι να ξεκινήσουν δυναμικά τα πάντα από την αρχή με πλάνο. Έχει αναλάβει ένας άνθρωπος αλλά αυτά που λέει πρέπει να γίνουν και πράξεις. Χρειάζεται ένα γενικό ξεκαθάρισμα για να ανασάνει ο σύλλογος».
Για το αν θα μπορέσει ο Άρης να ανεβεί στην Φούτμπολ Λιγκ:
«Γίνονται κάποιες κινήσεις. Η ομάδα έκανε μια ήττα που μας ταρακούνησε. Αν γίνουν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο η ομάδα έστω και δύσκολα θα αλλάξει κατηγορία. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο αν η ομάδα είναι… τρένο. Υπάρχει μια δυναμική από τον κόσμο αλλά και μια αντιπαλότητα από όλους που θέλουν με τον Άρη να κάνουν κάτι παραπάνω. Η ομάδα πρέπει να οχυρωθεί και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: