Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Ναυαγεί» του Σιαλμά, δικός του ο Πόι!

Σκαλώνει ξανά η περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά από τον Άρη. Στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου «κολλάει» το θέμα και αναμένεται καθοριστική ημέρα η Τρίτη. Συμφωνία με Πόι.

«Ναυαγεί» του Σιαλμά, δικός του ο Πόι
Νέα εμπόδια εμφανίστηκαν στην υπόθεση του Δημήτρη Σιαλμά στον Άρη.

Η τελευταία συζήτηση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, αλλά από αυτήν δεν προέκυψε συμφωνία. Ο λόγος που δεν τα βρίσκουν οι δύο πλευρές είναι ότι ο παίκτης θέλει τριετές συμβόλαιο, αλλά οι «κίτρινοι» δεν είναι σύμφωνοι, παρά το γεγονός ότι αρχικά τα βρει με τους όρους που θέλει ο παίκτης.

Μάλιστα, ένας από τους βασικούς λόγους που ο 28χρονος επιθετικός «ψήθηκε» να πάει στους Θεσσαλονικείς είναι να αγωνιστεί ξανά στην Super League, κάτι που δεν το εξασφαλίζει με διετές συμβόλαιο. Πρότεινε να μπει ρήτρα 20.000 για την περίπτωση που δεν θελήσει να τον κρατήσει ο Άρης, για τρίτη σεζόν, αλλά του αντιπροτάθηκε μικρότερο ποσό. Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Σιαλμάς έκανε πίσω και σε ότι έχει να κάνει με τα λεφτά του δεύτερου έτους, συγκριτικά με αυτά που του είχαν προταθεί.

Πήρε Πόι

Αργά το βράδυ συναντήθηκαν Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Γιώργος Γαλανός με τον Μάουρο Πόι και συμφώνησαν προφορικά. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα πάρει 15.000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα σε δόσεις. Θα μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο, λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Αυτός θα προβλέπει ότι ο Άρης μπορεί να λύσει το συμβόλαιο με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή εφόσον αυτός δεν είναι σε κατάσταση να προσφέρει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: