Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πάει για Σταμάτη ο Ολυμπιακός!!

Για την απόκτηση του Δημήτρη Σταμάτη θα κινηθεί ο Ολυμπιακός με τη σύσταση του νέου ΔΣ της ΚΑΕ Πανιώνιος. Το πλάνο για τον 18χρονο γκαρντ.

Πάει για Σταμάτη ο Ολυμπιακός
Ο Πανιώνιος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Α1 για την ερχόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν… αποθαρρύνει τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Σταμάτη. Σύμφωνα με τη SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» όταν συσταθεί νέα διοίκηση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα κάνουν κρούση για την απόκτηση του 18χρονου γκαρντ.

Αν δεν συναντήσουν παράλογες απαιτήσεις, θα προχωρήσουν στην απόκτηση του γιου του άλλοτε παίκτη της ομάδας, Αντώνη Σταμάτη, και πρόθεσή τους είναι να τον αφήσουν για την προσεχή σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τη μορφή δανεισμού.

Ο Πανιώνιος μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού (που δήλωσε χθες πως η εξασφάλιση της άδειας ήταν η τελευταία του πράξη ως μεγαλομετόχου) αντιμετωπίζει οικονομική στενότητα και καλείται να δημιουργήσει από την αρχή ένα αξιοπρεπές ρόστερ για την Α1, οπότε τα χρήματα από μια πώληση παίκτη θα ήταν ευπρόσδεκτα, ειδικά από τη στιγμή που θα τον κρατήσουν στις τάξεις τους για τη φετινή σεζόν.

Ο Σταμάτης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στο Ικόνιο το καλοκαίρι (συμμετείχε και ο Βασίλης Μουράτος) είχε 16,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 33,6 λεπτά κατά μέσο όρο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: