Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Οικονόμου ή Ψηφίδης για τον ΑΣ!!

Διευρυμένο σχήμα στον ΑΣ Αρης, όπως προέκυψε από τις χθεσινοβραδινές συζητήσεις – Δύο οι υποψήφιοι για την προεδρία, αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις.

Με ορισμένες προσθαφαιρέσεις, που ήταν όμως απαραίτητες προκειμένου να υπάρξει… συνέχεια με ένα διευρυμένο διοικητικό σχήμα, θα πάει σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ο Ερασιτέχνης Αρης. Το αίτημα που κατατεθεί, θα έχει να κάνει με την παράταση της θητείας του υπάρχοντος σχήματος για ακόμη έξι μήνες.

Μετά τα αλλεπάλληλα διοικητικά συμβούλια που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώθηκε η ανάγκη να μην πάει ο σύλλογος σε μια νέα γενική συνέλευση, που ενδεχομένως είτε θα καθυστερούσε τις εξελίξεις, είτε θα διατάρασσε και πάλι τις σχέσεις που υπάρχουν με την ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάπως έτσι, προτιμήθηκε μέσα από συζητήσεις, να προκριθούν ορισμένα άτομα που έχουν γνώση των θεμάτων του Ερασιτέχνη και να ζητηθεί η συνδρομή τους στην «επόμενη μέρα».

Στους υπάρχοντες δηλαδή (που δεν ξεπερνούν τους 7-8) θα προστεθούν από σήμερα άλλοι τόσοι, οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν και στο παρελθόν εμπλακεί με τον Αρη. Πρόκειται για τους Γιάννη Ψηφίδη, Γιώργο Χατζή, Σταύρο Ιωάννου, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, Τάσο Δεσύπρη και Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ολοι τους στο παρελθόν έχουν βρεθεί σε διοικητικές θέσεις, είτε της ΠΑΕ Αρης, είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΚΜΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα πρώτα δεδομένα και τις τάσεις που επικρατούν στον Ερασιτέχνη, ένας εκ των Τάσου Οικονόμου ή Γιάννη Ψηφίδη, θα είναι και ο επόμενος πρόεδρος του ΑΣ, που θα προκύψει φυσικά μέσα από διοικητικό συμβούλιο και τις καθιερωμένες αρχαιρεσίες εντός των επόμενων ημερών.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: