Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Υπομονή και πίστωση χρόνου»

saravakos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σαραβάκος και τόνισε πως η Εθνική ομάδα χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την Εθνική ομάδα:
«Είναι μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Θέλει χρόνια για να γίνει καλό σύνολο. Τα αποτελέσματα και η εικόνα είναι απογοητευτικά. Θέλει χρόνο και υπομονή, έχουμε μείνει πίσω αλλά πιστεύω πως θα περάσουμε. Είναι άδικο αυτό που γίνεται για τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση. Με αυτές τις εμφανίσεις αν είχαμε πάρει αποτελέσματα δεν θα μιλούσαμε καν. Στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό και θα δούμε τι φταίει και τι όχι».
Για την δήλωση του Τοροσίδη πως οι παίκτες δεν δίνουν ψυχή:
«Για να το λέει κάτι έχει δει. Αυτό όμως μπορεί να βγει. Η εθνική είναι προτεραιότητα και πρέπει και οι νέοι να δίνουν την ψυχή τους. Πιστεύω θα βγάλουν οι παίκτες ψυχή και θα είμαστε στην τελική φάση».
Για τον Ρανιέρι:
Είναι άδικο να τον κρίνουμε. Μαζί με τον Καραγκούνη θα βρουν τι χρειάζεται Εθνική ομάδα».
Για το αν θα υπάρξει ξανά Δημήτρης Σαραβάκος:
«Αυτοί οι παίκτες έφεραν επιτυχίες που εγώ δεν έφερα ποτέ. Ταλέντα έβγαιναν περισσότερα τα προηγούμενα χρόνια όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Παλιά παίζαμε πολύ πιο αργό ποδόσφαιρο. Η ταχύτητα μετράει πάρα πολύ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».
Για το αν θα πήγαινε στην Εθνική σε έναν ρόλο όπως του Κραγκούνη:
«Δεν έγινε τέτοια πρόταση ποτέ. Ο Γιώργος είναι κατάλληλος και θα βοηθήσει όσο μπορεί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: