Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα μέτρα τάξης στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η συζήτηση για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα τάξης στο Άρης-ΠΑΟΚ
Μετά από προτροπή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία έγινε δεκτή από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι πάγκοι των δύο ομάδων θα μεταφερθούν στην πλευρά των θυρών 1-3, όπως έγινε στο ματς της περυσινής σεζόν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ανέφερε πως: «Δηλώθηκε ότι μόνο για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση οι πάγκοι των ομάδων θα μετακινηθούν από την πλευρά των κερκίδων 7&8 και εγκατασταθούν όπως στην αθλητική περίοδο 2013-14 προς την πλευρά των κερκίδων 1&3».

Έτσι, οι κυριότερες αποφάσεις ήταν οι εξής:

1 Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ να θεωρήσει έως και 5.000 εισιτήρια.

2 Πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, στην κερκίδα 1, από το ύψος των δημοσιογραφικών θεωρείων μέχρι και την τρίτη σειρά, να παραμείνουν κενές όλες οι θέσεις. Οι δύο πρώτες σειρές καθισμάτων θα διατεθούν για τις ανάγκες των επισήμων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στα ανωτέρω κενά καθίσματα, καθώς και στις σειρές έμπροσθεν των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εγκατασταθεί αστυνομική δύναμη για την προστασία της φιλοξενούμενης ομάδας και των επισήμων αυτής.

3 Για τους επίσημους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, θα χορηγηθούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ 15-20 προσκλήσεις.

4 Οι θύρες του γηπέδου να είναι ανοιχτές δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

5 Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου.

6 Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Επίσης, την ίδια μέρα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κλασικού ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Αναλυτικά:

«Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 18/10, 5μ.μ., για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, είναι προς διάθεση.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ στις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τις θύρες 1-2-3-4-8-9-10 από τα γραφεία της ΑΡΗΣ ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά από τις 9π.μ. έως τις 8μ.μ. (για το Σάββατο 18/10 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση), όπως και από τους συνδέσμους φιλάθλων (SUPER 3, Iερολοχίτες, Yellow Club, ΑΡΗΣ 1914).
Εισιτήρια για τις θύρες 5-6-7 διατίθενται αποκλειστικά από τους συνδέσμους φιλάθλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: