Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Έντονοι ρυθμοί για Ολυμπιακό!!

Δυνατά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Εργοτέλης. Παραμένουν τρεις οι απόντες από το ρόστερ των Κρητικών, ωστόσο οι δύο συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς.

Έντονοι ρυθμοί για Ολυμπιακό
Ξεκινά η Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων τους για την έβδομη αγωνιστική. Μια από αυτές είναι και ο Εργοτέλης που θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό το Σάββατο (18/10).

Από την Τρίτη (14/10), τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει να μειώνονται αισθητά, καθώς οι Αντώνης Μπουρσέλης και Λεονάρντο επέστρεψαν μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρία ερωτηματικά στο ρόστερ του Παύλου Δερμιτζάκη.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός των Κρητικών είδε για δεύτερη σερί μέρα τους Νώντα Παντελάκη και Κώστα Καζναφέρη να γυμνάζονται πάλι μόνοι τους, ωστόσο συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία. Πιο δύσκολα του Ιγνάθιο Φίντελεφ, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Τετάρτης (15/10), επικεντρώθηκε στη ταχυδύναμη, στα παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο και ασκήσεις τακτικής.

Επόμενη προπόνηση στον Εργοτέλη, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (16/10) στις 20:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: