Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Πάνοπλη» για πρώτη φορά!!

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Χοσέ Γκρανέρο ενόψει του ματς της Βέροιας με τον Λεβαδειακό, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για πρώτη φορά. Ντεμπουτάρει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

«Πάνοπλη» για πρώτη φορά
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας για την Κυριακάτικη (19/10) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς έχει για πρώτη φορά φέτος όλους τους παίκτες της «ετοιμοπόλεμους».

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τους Αλέξανδρο Βεργώνη και Χοκίν Εσπάρθα να δίνουν κανονικά το «παρών» σε μια ακόμη προπόνηση της «Βασίλισσας του Βορρά», δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Επιπλέον, ο τεχνικός του συλλόγου φαίνεται πως θα υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ζβόνιμιρ Βούκιτς για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, καθώς όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά στην επόμενη προπόνηση της Βέροιας, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/10) στις 10:00, ανήμερα της απελευθέρωσης της πόλης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: