Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Φουλάρει» άμεσα

Ευχάριστα τα νέα στον Πλατανιά, καθώς θα έχει στην διάθεση του και τους τρεις διεθνείς παίκτες του για την αναμέτρηση της Κυριακής (19/10) με την Skoda Ξάνθη. Μοναδικός απών ο Κώστας Περιστερίδης.

«Φουλάρει» άμεσα
Καλά κρατεί η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει της Κυριακάτικης (19/10) αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη, με το ρόστερ των Κρητικών να γεμίζει 100% μέχρι την Παρασκευή (17/10).

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει στην διάθεση του και τους τρεις διεθνείς παίκτες του που λείπουν, πριν το σαββατοκύριακο, με τον πρώτο μάλιστα να φτάνει την Τετάρτη (15/10) στα Χανιά.

Ο λόγος για τον Γεβγέν Νέπλιακ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Κ21 της Ουκρανίας και θα δώσει αμέσως το «παρών» στις προπονήσεις των Κρητικών. Επόμενοι στην… λίστα είναι οι Ουσμάν Κουλιμπαλί (επιστρέφει την Πέμπτη) και Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα (επιστρέφει την Παρασκευή).

Πλέον, μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του συλλόγου είναι ο Κώστας Περιστερίδης καθώς ακολούθησε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που τον ταλαιπωρούν.

Επόμενη προπόνηση του Πλατανιά είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/10) στις 17:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: