Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Μέσα» ο Μπαράλες, ανεβαίνουν Τορμένα, Μουνάφο!

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη τέθηκε ο Χερόνιμο Μπαράλες εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Μέσα» ο Μπαράλες, ανεβαίνουν Τορμένα, Μουνάφο
Ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης για τον Στάικο Βεργέτη, καθώς ο Χερόνιμο Μπαράλες συμμετείχε για πρώτη φορά χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα των Αρκάδων εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Την ίδια ώρα, ρυθμό φαίνεται πως ανεβάζουν ο Τορμένα και ο Μουνάφο, οι οποίοι μπήκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις.

inner

Ωστόσο, και πάλι οι απουσίες ήταν αρκετές για τον Έλληνα προπονητή, αφού δεν προπονήθηκαν για διαφορετικούς λόγους οκτώ ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, Κουρμπέλης, Λούι, Νίκο Φερνάντεθ ήταν ασθενείς, οι Γκόιαν, Τιε Μπι τραυματίες, ενώ ο Μπαντιμπανγκά και ο Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα με τον Κιτόκο να κάνει θεραπεία.

inner

Όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα δούλεψαν αρκετά στα τελειώματα φάσεων και επιδόθηκαν σε ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, αλλά και τακτικής στον αγωνιστικό χώρο.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: