Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Ερυθρόλευκη» διαβολοβδομάδα!


Αρχικά με Εργοτέλη και εν συνεχεία με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό, o Ολυμπιακός επανέρχεται στις επίσημες υποχρεώσεις με πρόγραμμα που θυμίζει… διαβολοβδομάδα.

«Ερυθρόλευκη» διαβολοβδομάδα
Με την επιστροφή των τελευταίων διεθνών, αλλά και την αισθητή βελτίωση των παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς, ο Μίτσελ μπορεί να καταστρώνει με μεγαλύτερη άνεση τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις γνωρίζοντας πως τον περιμένει πρόγραμμα-φωτιά. Ειδικότερα μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έχει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, το καθένα με το δικό του βάρος αλλά και το πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς με τη Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη».

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Οι Πειραιώτες θέλουν αφενός να βρουν ρυθμό (συνεπώς θ’ αγωνιστούν οι περισσότεροι βασικοί) και αφετέρου να μην έχουν απώλειες, μόλις λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους «μπιανκονέρι», από την οποία θα κριθεί σε ένα βαθμό και το μέλλον τους στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η… διαβολοβδομάδα κλείνει με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν απαντήσεις για το αντίστοιχο της περασμένης σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: