Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο «νέος»

Ολοκληρώθηκαν και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Αντεγκμπόγιε στον Άρη. Ο 27χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα κι έδωσε το «παρών» στην πρώτη του προπόνηση.

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο «νέος»
Παίκτης του Άρη είναι πλέον κι επίσημα για τον επόμενο μήνα ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος γκαρντ αφίχθη το πρωί της Τετάρτης (15/10) στην Θεσσαλονίκη, όπου έβαλε και την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα δεν έχασε καθόλου χρόνο, καθώς λίγη ώρα αργότερα έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση των «κίτρινων» κι έκανε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Γνωρίζω πολλά για τη νέα ομάδα μου και την ιστορία της και είμαι ανυπόμονος να μπω στο παρκέ και να προσφέρω», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην άσου της Κηφισιάς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για το ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρά του. Ξέρω αρκετούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, από την περσινή θητεία μου στην Κηφισιά».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει από αυτόν ο κόσμος: «Θα παλέψω σκληρά. Θα παίξω δυνατή άμυνα και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Δε σκέφτομαι ότι ήρθα με μηνιαίο συμβόλαιο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: