Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Αύριο παραιτούμαι»

FOTIADIS
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη, Όμηρος Φωτιάδης.
Μίλησε για την παραίτησή του, τις προτάσεις του στο Δ.Σ., αλλά και τον κ. Γαλανό
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για τις προτάσεις του στο Δ.Σ. τόνισε:
«Χθες πήρα μία πρωτοβουλία στο Δ.Σ. που είχαμε και για να σας δώσω τις λεπτομέρειες συγκάλεσαν τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντινίδη οι οποίοι όσοι σηκώνουν τη σημαία του Άρη, δεν τους ξεχνάμε. Δεύτερον από την ΚΜΑ τον κ. Χατζή, αλλά και τον κ. Σταύρο Ιωάννου, τους κάλεσα και αυτούς. Αυτούς τους δύο τους ξεχώρισα και μπορώ να εγγυηθώ. Δεν έβρισκα τον λόγο να είναι έξω από τον Άρη και να μην συμμετέχουν; Χθες στο Συμβούλιο είπα όποιος θέλει να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος. Από εκεί και πέρα η πρότασή μου ήταν η εξής: Να οριστεί το υπάρχον σχήμα με τους υπόλοιπους ανθρώπους και να πορευτεί ο σύλλογος. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και οι υπόλοιποι τομείς που υπάρχει πρόβλημα».
Στη συνέχεια ο κ. Φωτιάδης προσέθεσε:
«Στις δύσκολες καταστάσεις, θα ήταν αδικία για τον Άρη να μην είχαμε ένα δυνατό Ερασιτέχνη. Θα σας πω κάτι το οποίο δεν ακούστηκε. Όταν ξεκίνησα την δικιά μου πρόταση, ζήτησα να αφήσουν έξω τους εγωισμούς, τα προεδιλίκια και τα παραγοντιλίκια γιατί αυτά έφαγαν τον Άρη. Έθεσα χθες τη δική μου πρόταση προκειμένου να μπουν αυτοί, αλλά και άλλοι οι οποίοι προτάθηκαν».
Για το ότι θα αποχωρήσει:
«Ναι θα αποχωρήσω και αν ψάξετε λίγο δεν βγήκα πολύ στα ΜΜΕ και θεωρώ πως το τελευταίο διάστημα ήταν για έργα και όχι για λόγια. Αυτή είναι δική μου απόφαση και έβγαλα μόνο δύο ανακοινώσεις. Παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους και συγκεκριμένα έχω δύο καρκινοπαθείς στην οικογένειά μου και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.
Για τον Χάρη Παπαγεωργίου υπογράμμισε:
«Επειδή ο Χάρης με τίμησε με τη θέση του αντιπροέδρου, δεν θέλω να τον κρίνω. Αυτό θα το κάνει η ιστορία. Μόνος του παραιτήθηκε και δεν είχαμε κάποια κόντρα μέσα. Εμείς σαν Δ.Σ. προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε. Είναι από τους ανθρώπους που σήκωσε τη σημαία του Άρη ψηλά και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ιστορία του».
Για τον κ. Γαλανό είπε:
«Ο κ. Γαλανός επιλέχθηκε από εμάς και αυτός ο άνθρωπος στα δύσκολα, χρηματοδοτεί την ομάδα και η ομάδα προχωράει μια χαρά. Εγώ συγκρατώ τις δηλώσεις του προπονητή μας και φυσικό είναι να βγουν και όχι μόνο ο αδερφός του κ. Καλαϊτζίδη, αλλά ακόμη δυο-τρεις. Το έχουμε πει πως κρυφά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει να έρθει και να καταθέσει επίσημη πρόταση».
Για το ότι ο κόσμος μέχρι στιγμής έχει δώσει πάνω από 150.000 ευρώ απάντησε:
«Ο Άρης είναι ο λαός του. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί μετά τον Γολγοθά είναι η ανάσταση και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας, αλλιώς δεν μπορούμε να πετύχουμε το παραμικρό. Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές, η ομάδα θα δέσει και με τον Καμπανιακό πήραμε τρεις-τέσσερις παίκτες λίγες ημέρες πριν. Το ίδιο συναίβει και την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα θα αποδείξει πως μπορεί να παίξει στη Β’ Εθνική την επόμενη χρονιά και να πρωταγωνιστήσει».
Για την αποχώρησή του υποστήριξε:
«Ναι τα διαδικαστικά απομένουν για να αποχωρήσω από το Δ.Σ. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει και ο Άρη είναι εδώ. Ίσως η φιλοδοξία να είναι κίνητρο για να προσφέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Το είπα και χθες στο Δ.Σ., ότι για να προσφέρει κάποιος δεν χρειάζεται να έχει έναν τίτλο. Ανήκουμε όλοι στον Άρη. Σε περίπτωση που με καλέσουν για να βοηθήσω θα πάω, φυσικά θα ξέρω και ποια είναι τα όριά μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάλεσα εγώ εχθές θα είχαν την πίκρα τους. Δεν θα μπορούσαν μέσω της πικρίας του να δημιουργήσουν τίποτα; Πρέπει να τους αναδείξουμε, να τους στηρίξουμε και πιστεύω πως μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Δεν θέλω να το παίξω παράγοντας εγώ. Τα λάθη μου τα έκανα και βοήθησα όσο μπορούσα. Θα προσφέρω και απ’ έξω».
Τέλος για το αν έχει επαφή με τον κ. Στεφανίδη κατέληξε:
«Όχι δεν έχω καμία επικοινωνία. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι κ. Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος έκαναν μεγάλες προσπάθειες. Άκουσα πως ο κ. Στεφανίδης παρέδωσε στο λογιστήριο τα έγγραφα που χρειαζόντουσαν για την παράδοση της ΠΑΕ. Αυτό πολύ πιθανόν να τον εκθέτει, όμως αυτός ξέρει καλύτερα από μένα. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος να παραδίδει στον λογιστή και να παραλαμβάνει από τον λογιστή. Μισή ώρα είναι, έλα εδώ έχω να παραλάβω αυτό και όχι να σερνόμαστε τόσο καιρό στο τι λένε αριστερά και δεξιά. Αν δεν φύγει από τον Άρη αυτή η κακομοιριά, τότε θα τιμωρείται συνέχεια η ομάδα. Ο Άρης ξεκινά από το μηδέν και όλοι πρέπει να προσέξουμε για το καρφί που βάζουμε στον σταυρό του Άρη. Για το τι θα λέμε και τι θα πράττουμε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: