Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κανονικά Ντοσεβί και Φουστέρ!!

Ευχάριστα για δύο στον Ολυμπιακό! Κανονικά προπονήθηκαν οι Ματιέ Ντοσεβί και Νταβίδ Φουστέρ, δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους. Ατομικό οι Διαμαντάκος, Μπενίτες και Σιόβας.

Κανονικά Ντοσεβί και Φουστέρ!
Με δύο ευχάριστα νέα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/10) κόντρα στην Εργοτέλη. Οι Ματιέ Ντοσεβί και Νταβίδ Φουστέρ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Αντίθετα, οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Χόρχε Μπενίτες ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ολοκληρώνοντας με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έκανε θεραπεία. Όσον αφορά τους διεθνείς, που είχαν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, έκαναν αποθεραπεία.

Από ‘κει και πέρα, οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με κοντινές πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας, δίτερμα σε μικρό χώρο και το έκλεισαν με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (16/10). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: