Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Περάσοβιτς: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Περάσοβιτς: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»
Ομάδα υψηλού επιπέδου που δεν συγχωρεί τα λάθη είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ενόψει της πρεμιέρας της Βαλένθια στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

«Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα κόντρα σε μία ομάδα που είναι φαβορί και αρέσει σε όλο τον κόσμο. Περιμέναμε καιρό για να αγωνιστούμε στην Ευρωλίγκα και θα το κάνουμε παίζοντας με μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου», δήλωσε αρχικά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό: «Είναι μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που σε αναγκάζει να χάνεις μπάλες και χτυπά στον αιφνιδιασμό. Έχουν αρκετό επιθετικό ταλέντο με καλά τελειώματα. Διαθέτουν επίσης καλούς σουτέρ, αθλητικούς, που τρέχουν αρκετά στο γήπεδο και έτσι απλά παίρνουν τις νίκες. Αυτό είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων».

Για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του: «Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σκληρή άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Εάν είσαι καλός στην άμυνα, αλλά κάνεις λάθη στην επίθεση, τότε θα πρέπει να κάνεις μεγάλη ανατροπή. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε ό,τι προκύψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: