Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Την πεποίθηση πως η Εθνική θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2016, εξέφρασε μέσω του NovaΣπορ Fm ο Κώστας Σταφυλίδης. Διαβάστε τι είπε για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»
Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα δεν έχει χάσει το… τρένο της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2016 στην Γαλλία εμφανίστηκε ο Κώστας Σταφυλίδης στον NovaΣπορ Fm. «Θα παλέψουμε σε όλους τους… τελικούς που έχουμε μπροστά μας, αλλά πλέον δεν εξαρτάται μόνο από μας», τόνισε ο ακραίος αμυντικός της Φούλαμ.

«Σίγουρα μπορεί να φαίνονται δύσκολες κάποιες επιλογές του όταν τις μαθαίνουμε αργά, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να υπακούμε τις εντολές του», η απάντησή του στο αν είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν σε αυτά που τους ζητάει… καθυστερημένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά, ο Κώστας Σταφυλίδης, μίλησε στον NovaΣπορ Fm και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο, για:

-το αν περίμενε τη χθεσινή ήττα:

«Δε νομίζω πως κανείς από την ομάδα φοβόταν κάτι. Σίγουρα σεβόμασταν τον αντίπαλο και πάντα μπορεί να συμβούν κάποια πράγματα στο γήπεδο που μπορεί να σου στερήσουν τους βαθμούς. Δε θα έλεγα όμως πως φοβηθήκαμε κάτι».

-το αν κάποιες επιλογές του προπονητή που γίνονται τη τελευταία στιγμή τους δυσκολεύουν:

«Ανάλογα πως το βλέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Σίγουρα μπορεί να φαίνονται δύσκολες κάποιες επιλογές του όταν τις μαθαίνουμε αργά, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να υπακούμε τις εντολές του».

-το αν μας δυσκόλεψε η καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου:

«Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες στην άμυνα όντως ο βαθμός δυσκολίες μεγαλώνει. Προσπαθήσαμε να με κάποιες προσπάθειες από τα πλάγια να διασπάσουμε την άμυνα και αν τους δημιουργήσουμε πρόβλημα, αλλά δε τα καταφέραμε. Οι απουσίες και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έβαλαν έξτρα εμπόδια. Υπήρχε πολύς χρόνος για να το γυρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν σε πολύ κακή μέρα».

-το αν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016:

«Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε. Θα παίζουμε πλέον τελικούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε όλους και να τα καταφέρουμε. Σίγουρα όμως δεν είναι στο χέρι μας μόνο».

-το πώς αισθάνθηκε όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς:

«Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ πράγματα. Ο Λουκάς Βύντρα τραυματίστηκε και μπήκα γρήγορα στο γήπεδο για να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: