Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η ευκαιρία του Ντακόλ!

Η απουσία του Χρήστου Αραβίδη στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα ανοίγει στον Άλεξ Ντακόλ τον δρόμο της επιστροφής στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης.

Η ευκαιρία του Ντακόλ
Ο Άλεξ Ντακόλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλο επιθετικό της ΑΕΚ για να γίνει αντι-Αραβίδης την Κυριακή.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω της αποβολής του (με δύο κίτρινες) στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για την πρώτη αγωνιστικής της Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως καταλήγει στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την κορυφή της επίθεσης, καθώς δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να χρησιμοποιήσει τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι δύο τους προέρχονται από τραυματισμό, αλλά ο πρώτος είναι πιο έτοιμος. Ο Κροάτης φορ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (14/10) και ο Ντακόλ την προηγούμενη Τετάρτη (8/10).

Ο 38χρονος τεχνικός υπολογίζει και για πίσω από τον επιθετικό τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, καθώς σε σχέση με την πρεμιέρα υπάρχει και ο Μάνταλος που είχε ενσωματωθεί στην Εθνική.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η ευκαιρία του Ντακόλ, διότι όπως αναφέρεται στον «Τρελό του Χωριού» της «SportDay» δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στην ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: