Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΣΑΠ: «Φέρτε την πρόκριση»

Κάλεσμα στους διεθνείς να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση έκανε ο ΠΣΑΠ μέσω ανακοίνωσης.

ΠΣΑΠ: «Φέρτε την πρόκριση»
Θέση για όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα πήρε ο ΠΣΑΠ. Με ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών απευθύνει κάλεσμα για συσπείρωση και μια νέα αρχή με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016.

Η ανακοίνωση:

«Η ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Βόρειο Ιρλανδία, μας πόνεσε όλους. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε εύκολο μονοπάτι ή διαδρομή στρωμένη με ροδοπέταλα.

Τίποτα και ποτέ δε χαρίσθηκε στην Εθνική Ελλάδος.

Όλα κατακτήθηκαν με την αξία των ποδοσφαιριστών μας, που είχαν υποστήριξη όχι μόνο από όσους είναι κοντά τους, αλλά, από όλο τον ελληνισμό, όπου γής.

Ο ποδοσφαιριστής , ο μαχητής, εκείνος που πασχίζει για την πατρίδα αλλά και για το όνομα και το κύρος του, πάντα κοιτά προς το στόχο που έχει. Οφείλει να κοιτά μπροστά , γιατί η μαγεία και η μαγκιά στο ποδόσφαιρο δεν είναι η εικόνα του πεσμένου αγωνιστή, αλλά, του αθλητή –νικητή που σηκώνεται από το έδαφος, ανασυντάσσεται και προχωρά.

Ο στόχος είναι εδώ και η συσπείρωση είναι το βασικό μέλημα μας.

Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό μάθαμε στα γήπεδα συνάδελφοι και αγαπημένοι φίλοι μας.

Ξεχάστε τα όλα. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που μπορείτε να πετύχετε, σε αυτό που ξέρετε ότι είστε σε θέση να καταφέρετε.

Φέρτε την πρόκριση. Πιστέψτε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί, τίποτα δεν έχει τελειώσει, άλλωστε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ανάμεσα σας είναι νέοι συνάδελφοι, που ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική Ανδρών.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Δημήτρη Διαμαντάκο, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Νίκο Καρέλη, που έκαναν το ντεμπούτο τους με την Εθνική μας ομάδα. Κοντά σε αυτά τα παιδιά, υπάρχουν πολλά ακόμα που θα προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες στην Εθνική Ελλάδος.

Ταλέντο πάντα είχαμε.

Όποτε απαλλαγήκαμε από την εσωστρέφεια που μας διακρίνει, συνεργασθήκαμε και προσηλωθήκαμε στο κοινό στόχο, τα καταφέραμε.

Η πίκρα περισσεύει. Μοιραία ήλθαν και οι αποδοκιμασίες.

Αλλά, στα δύσκολα φαίνονται και κρίνονται όλα.

Είμαστε Έλληνες.

Είμαστε ΜΑΖΙ.

Είμαστε πικραμένοι, όπως όλοι, αλλά, μένουμε ψύχραιμοι και είμαστε εδώ.

Στα αυτιά μας δεν ηχούν οι αποδοκιμασίες που ακούσθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για ποδοσφαιριστές, προπονητή, όλους.

Στα αυτιά μας ηχούν οι επιδοκιμασίες για την Εθνική Ελλάδος που είμαστε σίγουροι ότι θα ακουσθούν, σύντομα, ξανά, για εσάς τους πρωταγωνιστές, που θα γυρίσετε και πάλι στην κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: