Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Όλα καλά με Φωτάκη!!

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Παναιτωλικού την Τετάρτη, ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ατομικό για τον Γιώργο Μύγα.

Όλα καλά με Φωτάκη
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού, ενόψει της σαββατιάτικης (18/10) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, με το απουσιολόγιο της ομάδας του Αγρινίου να είναι σχεδόν λευκό.

Συγκεκριμένα, μοναδικό πρόβλημα στο κεφάλι του Μάκη Χάβου είναι ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος συνέχισε για δεύτερη σερί μέρα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό.

Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Γιώργο Φωτάκη να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις, μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης που είχε ακολουθήσει την Τρίτη (14/10). Πλέον, έχει αναρρώσει πλήρως και είναι «ετοιμοπόλεμος» για το ματς με τους Αρκάδες.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Τετάρτης, περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, επιθετική τακτική σε υποομάδες και ομαδική αμυντική - επιθετική τακτική, ενώ ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα διάρκειας 20 λεπτών.

Επόμενη προπόνηση για τον Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 17:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: