Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Λαφαγιέτ: «Η Βαλένθια είναι το φαβορί»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι φυσικά να ξεκινήσει με το… δεξί στην Ευρωλίγκα, ωστόσο δεν θα είναι τόσο εύκολο, σύμφωνα με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ. «Η Βαλένθια είναι το φαβορί», τόνισε ο 30χρονος γκαρντ.

Λαφαγιέτ: «Η Βαλένθια είναι το φαβορί»
Παρά τις όποιες απουσίες που έχει, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Βαλένθια (16/10, 22:00, ΝΕΡΙΤ) για την πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκας, όπως επισήμανε ο Όλιβερ Λαφαγίετ.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γκαρντ των Πειραιωτών υποστήριξε πως η ομάδα του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, προκειμένου να επικρατήσει του φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση.

Επιπλέον, τόνισε πως σε σχέση με την περυσινή σεζόν (αγωνιζόταν εκεί) η Ισπανοί έχουν αλλάξει αρκετά, ωστόσο έχουν κρατήσει τα δυνατά τους στοιχεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της και παρά τις ήττες που έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό δεν αλλάζει την εικόνα τους. Σε σχέση με πέρσι που ήμουν εγώ εκεί ο κόουτς έχει αλλάξει πολλά, αλλά έχει κρατήσει τη φοβερά πιεστική άμυνα που τους δίνει ρυθμό και στην επίθεση. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα της Βαλένθια. Θεωρώ πως η Βαλένθια είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: