Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στα δικαστήρια ο Πικέ!!


Για απείθεια κατά της αρχής κατηγορείται ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος φέρθηκε με ασέβεια σε δύο αστυνομικούς. «Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος», φέρεται να τους είπε.

Στα δικαστήρια ο Πικέ!
Σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει ο Ζεράρ Πικέ, εξαιτίας ενός περιστατικού που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (12/10) με δύο αστυνομικούς, αφού κατηγορείται για απείθεια κατά της αρχής και καλείται να απολογηθεί ενώπιον δικαστήριο!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Vanguardia», ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα -μαζί με τον αδερφό του, Μαρκ- πήγαινε με το αυτοκίνητό του σ’ ένα καζίνο της Βαρκελώνης. Κατά την διάρκεια της διαδρομής τους όμως σταμάτησαν για ένα τέταρτο μπροστά σε μια στάση λεωφορείων, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μποτιλιάρισμα.

Ακολούθως, δύο αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα προκειμένου να τους κόψουν κλήση. Από την πλευρά του ο διεθνής Ισπανός φαίνεται πως δεν αντέδρασε ιδιαίτερα ψύχραιμα, με τα λόγια του να είναι υποτιμητικά…

«Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος. Μου κόβετε κλήση επειδή δεν έχετε λεφτά και θέλετε να πάρετε ποσοστό. Θα μιλήσω με το αφεντικό σας και θα σας πέσουν τα μαλλιά. Είστε αισχροί και με αηδιάζει η δουλειά σας», ήταν ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές του ατάκες!

Οι αστυνομικοί έδωσαν το πρόστιμο στον αδερφό του, ωστόσο ο Πικέ το άρπαξε από τα χέρια του, το έκανε μπαλάκι και το πέταξε στα πόδια τους. Αμέσως μετά έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: