Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Έλειψαν εξυπνάδα και πάθος»

Στην έλλειψη διάρκειας στην ένταση του παιχνιδιού και εξυπνάδας απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ, ενώ θέλησε και πάλι να αναλάβει την ευθύνη.

Μίτσελ: «Έλειψαν εξυπνάδα και πάθος»
Ο Μίτσελ επωμίστηκε την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε λόγο για έλλειψη εξυπνάδας και πάθους μετά το ξεκίνημα του αγώνα.

«Θεωρώ πως δεν παίξαμε έξυπνα. Χρειαζόμασταν περισσότερη εξυπνάδα και πάθος. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη βραδιά για τους φιλάθλους μας, αλλά πρέπει να δεχτούμε την ήττα μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μέσα από αυτή. Όταν κάνεις λάθος, το αποτέλεσμα είναι αυτό», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για το ποια είναι αυτά τα λάθη, είπε: «Το παιχνίδι χρειαζόταν περισσότερη ένταση. Μπήκαμε στο ματς αρκετά καλά, στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε 4-5 τελικές προσπάθειες, ενώ ο ΠΑΟΚ καμία. Όμως από εκεί και πέρα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν συνεχίσαμε με την ίδια ένταση, χάσαμε μικρές μάχες στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα πολύ καλά δουλεμένο κόρνερ, είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, αλλά τα επόμενα δύο λεπτά είχαμε δύο αποτυχημένες φάσεις και πάλι από κόρνερ κι αυτό δείχνει πως δεν είχαμε συγκέντρωση».

Σχετικά με τις δικές του ευθύνες, είπε: «Για την επιλογή των παικτών, τη διαχείριση του αγώνα και πολλά άλλα πράγματα ο υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή στις ήττες, να αναλαμβάνει την ευθύνη και να μη τη μεταφέρει σε κανέναν άλλο».

Αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Μήτρογλου, που και πάλι δεν ικανοποίησε, είπε: «Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα από τα λάθη. Όμως δεν μπορούσαμε να τον βάλουμε για ένα ακόμη ματς από την αρχή μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα ο επιθετικός ζει από τα γκολ, αλλά όταν δεν τα βάζει είναι κάτι ανεκτίμητο. Το πρόβλημα του επιθετικού είναι όταν δεν βάζει γκολ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν δεν κάνουμε ευκαιρίες».

Όσο για το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί την τωρινή κατάσταση, με την ομάδα του στο -5 από την κορυφή, τόνισε: «Μετά από μια ήττα σαν κι αυτή έχεις δύο επιλογές. Η μία να κάθεσαι και να λυπάσαι και η άλλη να δουλεύεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιστεύουμε πως θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε τη διαφορά. Είμαστε στον Ολυμπιακό και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι είμαστε 5 βαθμούς πίσω. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Και αυτό θα κάνουμε. Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τον αντίπαλο. Όμως ξέρουμε ότι με την ιστορία δεν κερδίζεις. Πρέπει να δουλέψεις για να κερδίσεις».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, απάντησε: «Το να μιλήσουμε για αφίξεις νέων παικτών είναι άκαιρο. Μένει πολύς καιρός μέχρι τη μεταγραφική περίοδο κι έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας».

Τέλος, σε ερώτηση για τη διαιτησία και ειδικότερα για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στο τέλος, απάντησε: «Αν θέλετε να πείτε ότι ο διαιτητής μάς ευνόησε σήμερα, είναι γνώμη σας. Αν παρακολουθείτε τις δηλώσεις μου, θα ξέρατε ότι ποτέ δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: