Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τζιόλης: «Δίκαιοι νικητές»

Πανάξια πήρε το διπλό στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο άσος των Θεσσαλονικέων εστίασε στη θέληση και την αυταπάρνηση που έδειξαν για το διπλό.

Τζιόλης: «Δίκαιοι νικητές»
Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη που έφερε τον ΠΑΟΚ στο +5, αλλά και προσγειωμένος για τη συνέχεια «αφού είναι ακόμα Δεκέμβριος» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης που απέδωσε το τρίποντο επί του Ολυμπιακού στη θέληση, τη δίψα και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι ασπρόμαυροι.

«Δικαίως κερδίσαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, σίγουροι και καθ’ όλη τη διάρκειά του, το κοντρολάραμε. Ένα αστείο γκολ δεχθήκαμε, αλλά είχαμε θέληση, αυταπάρνηση όλοι οι παίκτες για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Το αξίζαμε, είμαστε δίκαιοι νικητές, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται και είναι ακόμα Δεκέμβριος. Συνεχίζουμε…».

«Υπήρχε εκνευρισμός στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου μέρους, λόγω του τρόπου που φάγαμε το γκολ. Απ’ την άλλη, όμως, ξέραμε και βλέπαμε πως μπορούμε και υπήρχε σιγουριά πως θα προηγηθούμε ξανά, όπως κι έγινε».


Για το... μήνυμα τίτλου που περνάει η σημερινή νίκη: «Είναι μια δήλωση ικανότητας σίγουρα, το ‘χουμε δείξει άλλωστε πως μπορούμε. Από ‘κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι για να πάρεις έναν τίτλο. Πρέπει να διαχειριστούμε κι άλλα πράγματα, όπως η κούραση».

Τέλος, για το ματς με την Ξάνθη που έρχεται: «Είναι ακόμα ένας εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος, απέναντι σε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε νέο τρίποντο και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: