Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αθανασιάδης: «Δεν φοβηθήκαμε τίποτα»

Στη μεγάλη θέληση των παικτών του ΠΑΟΚ απέδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αθανασιάδης: «Δεν φοβηθήκαμε τίποτα»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τη μεγάλη νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ο διεθνής φορ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό στο ντέρμπι, λόγω της θέλησης των παικτών του για τους τρεις βαθμούς.

«Αρχικά να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Είχαν ψυχή, πάθος και δίκαια έδειξαν ότι βρίσκονται σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Το αποδείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε τη νίκη και γι’ αυτό δεν φοβηθήκαμε τίποτα. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πίεζε από το πρώτο λεπτό. Γι’ αυτό δεν ρισκάραμε, γνωρίζοντας ότι στην κόντρα θα βρίσκαμε χώρους. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αυτά που δεν… μπαίνουν, αλλά πιστέψαμε στους εαυτούς μας, βάλαμε το γκολ με τον Περέιρα και πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και πρόσθεσε:

«Είναι μία νίκη ψυχολογίας που τη θέλαμε πολύ για να μείνουμε πρώτοι και μετά το τέλος του ματς. Το καταφέραμε. Όμως, θα πρέπει να το ξεχάσουμε και από αύριο να δούμε τη συνέχεια. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο ξανά στα παιδιά. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δίκαια δείξαμε ότι είμαστε σε αυτή την ομάδα».

Για το ματς που ακολουθεί κόντρα στη Ξάνθη: «Θα τα πούμε από αύριο αυτά. Τώρα, θα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα γιατί είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: