Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πανδαιμόνιο για ΠΑΟΚ χωρίς... ΠΑΟΚ!!

Ντελίριο ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ με 2.000 φίλους του να περιμένουν, αλλά να μην βλέπουν την αποστολή... λόγω Αναστασιάδη! «Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις», ακούστηκε δυνατά.

Πανδαιμόνιο για ΠΑΟΚ χωρίς... ΠΑΟΚ!
Η αρχή έγινε στην Αθήνα και φυσικά δόθηκε συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 2.000 φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Μακεδόνια» και περίμεναν καρτερικά την αποστολή του «Δικεφάλου του βορρά» για να την αποθεώσουν λόγω του σπουδαίου διπλού επί του Ολυμπιακού.

Η ατμόσφαιρα ήταν... ηλεκτρική, με τους οπαδούς του συλλόγου να στήνουν «πάρτι» και να τραγουδούν συνθήματα, με το «Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις» να είναι αυτό που... δόνησε περισσότερο και που δείχνει τον ενθουσιασμό που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

inner

Βέβαια, παίκτες από κοντά... δεν είδαν! Η αποστολή αφίχθη στη συμπρωτεύουσα περίπου στις 01:30, αλλά μετά από απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη, οι ασπρόμαυροι δεν βγήκαν απ' τη κεντρική έξοδο. Ο λόγος είναι... απλός κι έχει να κάνει με το ότι ο Έλληνας κόουτς θέλει να κρατήσει χαμηλά... την μπάλα και να μην πάρουν τα μυαλά αέρα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του: «Οι πανηγυρισμοί είναι για το τέλος, εκεί είναι το θέμα να πανηγυρίσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί η ομάδα».

Έτσι, παίκτες και τεχνικό τιμ αποχώρησαν στα... κρυφά (λίγοι φίλαθλοι τους πρόλαβαν) με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, όπου λογικά θα υπάρξει θερμή υποδοχή!

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ απέδωσε σε λάθος συνεννόηση το γεγονός πως το πούλμαν έφυγε απ' το αεροδρόμιο κατευθείαν για Τούμπα: «Ζητούμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας, όπου και εκεί ενημερωθήκαμε ότι έχει ετοιμαστεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή», έλεγαν χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ.

Δείτε βίντεο απ' το Metrosport:








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: