Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

«Κιτρινόμαυρα» σενάρια για Κάλα!!

Ελεύθερος έμεινε χθες ο Χουάν Κάλα και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Κιτρινόμαυρα» σενάρια για Κάλα
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Χουάν Κάλα, ο οποίος έμεινε χθες ελεύθερος από την Κάρντιφ.

Ο Ισπανός στόπερ έκανε όλο αυτό το διάστημα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα του ουαλικού συλλόγου και θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, προτού κάνει το επόμενο βήμα.

Στο παρελθόν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ενδεχομένως στον «Δικέφαλο» εξετάσουν την περίπτωσή του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από χθες έγινε γνωστό ότι εκτός από την αγορά του εξωτερικού, στην «Ένωση» κοιτάζουν και την αντίστοιχη της Ελλάδας για να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες που θα μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μία εξ’ αυτών των περιπτώσεων είναι και εκείνη του Νίκου Καλτσά της βέροιας, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 4 γκολ στην πρώτη κατηγορία και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Πάντως, μέχρι στιγμής στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν έχουν αναφερθεί ξεκάθαρα για κάποιον παίκτη και αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν να προδώσουν κάποιον από τους μεταγραφικούς τους στόχους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: