Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αισιοδοξία για Κόκε!!

Θετικά είναι τα μηνύματα στον Άρη από τις πρώτες επαφές με τον εκπρόσωπο του Σέρχιο Κόκε, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση των δύο πλευρών.

Αισιοδοξία για Κόκε
Πολλές είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Σέρχιο Κόκε στον Άρη, ύστερα από την πρώτη κουβέντα που έγινε με τη διοίκηση της ομάδας με τον αδερφό και μάνατζερ του Ισπανού φορ, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας.

Ο εκπρόσωπος του 31χρονου επιθετικού έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και κατευθείαν κατευθύνθηκε στα γραφεία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και συναντήθηκε με τον Γιώργο Γαλανό.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ενημέρωσε ότι θα ήθελε ο Κόκε να επιστρέψει άμεσα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Νόρθ Ιστ Γιουνάιτεντ (στις 20 Δεκέμβρη) και στη συνέχεια του κατέθεσε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, τονίζοντας ότι εκείνος θα είναι ο νέος ηγέτης στην ομάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με το Goal, ο Μανουέλ Κοντρέρας άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις των «κιτρίνων» και ενημέρωσε πως το βράδυ θα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδερφό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα καθοριστική συνάντηση με την πλευρά του Ισπανού επιθετικού, με τους ανθρώπους του Άρη να βγάζουν προς τα έξω συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: