Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τα λένε αύριο ΑΕΚ και Δήμος!

Την Παρασκευή ενδέχεται να γίνει η πολυαναμενόμενη συνάντηση της διοίκηση της ΑΕΚ με την πλευρά του Δήμου για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Καμία ανησυχία για την προσφυγή των «17» στο ΣτΕ.

Τα λένε αύριο ΑΕΚ και Δήμος
Με σύμμαχο τους νόμους του Κράτους, όπως είναι πλέον το θέμα του γηπέδου μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, κινούνται στην ΑΕΚ.

Στην «Ένωση» βρίσκονται εν αναμονής της άδειας για να ξεκινήσουν τα έργα, ενώ δεν επικρατεί ανησυχία μετά την παραλαβή των εγγράφων όπου καταγράφονται οι λόγοι που οι 17 πολίτες προσέφυγαν στο ΣτΕ για να μπλοκάρουν την κατασκευή του γηπέδου.

Από προχθές το βράδυ τα μέλη της «Δικέφαλος 1924», μελετούσαν μία προς μία τις σελίδες προκειμένου να εντοπίσουν τα σημαντικά σημεία (δεν είναι μόνο οι 5 λόγοι που καταγράφονται) στα οποία στέκονται οι πολίτες, προκειμένου να ξεκινήσουν να χαράσσουν τη γραμμή που θα ακολουθήσουν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τη SportDay, βάσει των ισχυρισμών στη «Δικέφαλος 1924», οι πέντε βασικοί λόγοι για τους οποίους αιτούνται οι 17 πολίτες την αντισυνταγματικότητα του νόμου, δεν έχουν την απαιτούμενη δυναμική για να… σταθούν στο ΣτΕ και να κερδίσουν την υπόθεση.

Τέλος, εκείνο που προκύπτει είναι ότι η συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα γίνει αύριο, Παρασκευή, μετά από επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των μελετών, ώστε να μην υπάρχει άλλη απορία για τα έργα και να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: