Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τα δεδομένα για Βουγιούκα και Μπράμο για ΑΕΚ!!

Ο μεταγραφικός… πυρετός στην ΑΕΚ δεν σταμάτησε στον Γιάννη Αθηναίου! Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τα δεδομένα για Ίαν Βουγιούκα και Μάικ Μπράμο, οι οποίοι έχουν ακουστεί για την «Ένωση».

Τα δεδομένα για Βουγιούκα και Μπράμο για ΑΕΚ
Η ΑΕΚ και το αφεντικό της, Μάκης Αγγελόπουλος, έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια, κάτι, που φαίνεται κάθε μέρα, που περνάει. Η δυνατή αρχή είχε γίνει με την απόκτηση του Καρλ Ίνγκλις και του Τόμας Ντελινινκάιτις με την συνέχεια να δίνεται προχθές, όταν και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του διεθνούς γκαρντ, Γιάννη Αθηναίου.

Η ενίσχυση, όμως, δεν σταματάει εδώ. Αναμένεται να συνεχιστεί με την απόκτηση ενός πολύ καλού σέντερ. Ο μεγάλος στόχος είναι ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος, όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Κατ’ αρχάς, το πλέον πιθανό είναι ότι ο 29χρονος σέντερ θα φύγει από την Γαλατά. Την ίδια ώρα, όμως, δεν είναι και τόσο «ψημένος» να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ και αν φύγει από την τουρκική ομάδα, αυτό θα αργήσει λίγο να γίνει. Με την ΑΕΚ να μην μπορεί να περιμένει πολύ για να κλείσει την θέση του σέντερ. Λογικά, λοιπόν, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα καλύψει το κενό με ξένο παίκτη.

Όσον αφορά στον Μπράμο, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό σε ό, τι αφορά στην ΑΕΚ. Αυτό, όμως, που πρέπει να αναφερθεί πάνω από όλα είναι ότι ο 27χρονος γκαρντ φόργουορντ είναι στο τελικό στάδιο της θεραπείας του. Τραυματίστηκε στο σάμερ λιγκ με τους Χοκς, έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι (για αυτό άλλωστε είναι χωρίς ομάδα) και σε περίπου 15 μέρες αναμένεται να μπει στο γήπεδο για να αρχίσει προπονήσεις. Το οποίο σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να παίξει με την έναρξη του 2015. Με προτεραιότητά του να είναι ομάδα Ευρωλίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: