Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εξ αναβολής… ξεμπούκωμα!!

Καιρό το… περίμενε αυτό ο Λεβαδειακός! Η ομάδα της Βοιωτίας συνέτριψε 4-0 τον ΠΑΣ, για την 6η εξ αναβολής αγωνιστική, παίρνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη Σούπερ Λίγκα ύστερα από 20 μήνες!

Εξ αναβολής… ξεμπούκωμα!
Τέλος σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί έβαλε ο Λεβαδειακός, για την 6η εξ αναβολής αγωνιστική!

Οι Βοιωτοί συνέτριψαν 4-0 τον ΠΑΣ, στα Γιάννενα, βρίσκοντας δίχτυα στη φετινή Σούπερ Λίγκα ύστερα από τον Οκτώβριο και πανηγυρίζοντας εκτός έδρας νίκη μετά από 20 μήνες!

Για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη δύο γκολ σημείωσε ο Μάντζιος και από ένα οι Τομάς και Μιλοσάβλιεβ.

Το ματς


Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να… θυμάται τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει, με τον ΠΑΣ από την άλλη να μην ήταν σε θέση να αλλάξει δεύτερη… πάσα. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Σηφάκης δεν ένιωσε καμία απειλή.

Έτσι, όλα έδειχναν πως τίποτα «συνταρακτικό» δεν θα γινόταν στο τελευταίο τέταρτο, αλλά οι Βοιωτοί έσπευσαν να το διαψεύσουν! Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τον Κονέ να… σερβίρει στους Τομάς (38’) και Μάντζιο (43’), οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0!

Όπως το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, έτσι και του δεύτερου δεν αξίωσε δάφνες… ποιότητας. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, με την μπάλα να… κακοποιείται. Όμως, σχεδόν με τη συμπλήρωση 15 λεπτών –και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική προειδοποίηση- ο Μιλοσάβλιεβ διεύρυνε το προβάδισμα του Λεβαδειακού, ενώ πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ και έκανε το 4-0 (68’)! Από εκείνο το σημείο και έπειτα, άπαντες στους «Ζωσιμάδες» περίμεναν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και αφού δεν άλλαξε κάτι, η ομάδα της Βοιωτίας πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά από 20 μήνες (6/4/2013)!


Οι συνθέσεις


ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (60’ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (83’ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα (60’ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα.

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Γιάκος, Σκόνδρας, Νταβίντ Λόπες.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος (83’ Σοτέλο), Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (61’ Γκόμεζ), Τομάς, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (72’ Νικολακάκης), Κονέ.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μάγκας, Πρόγιτς, Μπορνταγκαράι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: