Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο βασιλιάς είναι γυμνός, ζήτω ο βασιλιάς!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις αποδείξεις του ΠΑΟΚ ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός» στο πρωτάθλημα και τι πρέπει να κάνει ώστε να καταφέρει την κατάκτησή του.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός, ζήτω ο βασιλιάς
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και ομάδες είναι τυχαία.

«Μια φορά και ένα καιρό, σε μια μεγάλη πόλη βασίλευε ένας βασιλιάς, που του άρεσαν τα φανταχτερά ρούχα. Τρία λαμόγια φτάνουν στην πόλη και παριστάνουν τους ράφτες.

Υποστήριξαν ότι γνώριζαν από πρετ α πορτέ, έφτιαχναν πανέμορφα ρούχα με ένα μαγικό ύφασμα, το οποίο μόνο οι αμόρφωτοι και οι ανόητοι δεν μπορούσαν να δουν. Για να μην χαρακτηριστεί λοιπόν μια ολόκληρη κοινωνία ανόητη, θαύμαζε με δουλικότητα τα δήθεν μαγικά και -κυρίως- ανύπαρκτα ρούχα του βασιλιά. Στην ουσία, όμως, όλοι γνώριζαν ότι ο βασιλιάς ήταν γυμνός!»

Η νίκη του ΠΑΟΚ δεν ήταν ιστορική, ήταν απλά επιβεβλημένη για όσους αντιλαμβάνονται ποιος πραγματικά είναι ο καλύτερος από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός που μπορεί να φτάσει στην κορυφή, να γκρεμίσει τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μόνον αν ο ΠΑΟΚ υποχωρήσει απέναντι από τις φοβίες του και πάψει πλέον να αγωνίζεται όπως το έχει κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Λένε ότι με τα μικρά παιχνίδια θα κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένα κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως με πολλά μικρά να φτιάχνεις κάτι μεγάλο, αλλά, χρειάζεται ένα σημαντικό, ένα καθοριστικό παιχνίδι για να δείξεις σε όλο τον κόσμο ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και επιβάλλεται να προσθέσουμε ότι, «υπάρχει κάποιος καλύτερος».

Υ. Γ. Αρετόπουλος, βοηθός για γέλια, κράνος, κροτίδες, τσαμπουκάδες χωρίς ουσία. Εικόνα... Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αρχή λυπάσαι. Μετά νιώθεις οίκτο. Κανένας προβληματισμός και καμία απολύτως αγανάκτηση για το γνωστό ρεπερτόριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: