Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

«Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» (pics/vid)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο! Οι παίκτες του Αναστασίου έγιναν αποδέκτες πολύ θερμής υποδοχής απ’ τον κόσμο που ζήτησε πρωτάθλημα. Λατρεία για Μπεργκ και Σαραβάκο.

«Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» (pics/vid)
Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο Αγρίνιο. Περίπου 300 φίλοι της ομάδας περίμενε τους παίκτες και το τιμ του τριφυλλιού στο ξενοδοχείο όπου έγινε η μέρα νύχτα με τα καπνογόνα.

Φυσικά υπήρξαν συνθήματα που… δονούσαν την ατμόσφαιρα και έδωσαν «ντόπες» στους πράσινους για το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό.

«Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», «ΠΑΟ γερά στη Λεωφόρο παίζουμε ακόμη μια φορά», ήταν κάποια εξ’ αυτών, ενώ κακός… χαμός έγινε και με τον Μπεργκ με το γνωστό «είναι τρελός ο Σουηδός».

Ξεχωριστές εκδηλώσεις λατρείας περίμεναν και τον Δημήτρη Σαραβάκο που έχει το δικό του κομμάτι στις πράσινες καρδιές…







inner

inner

inner

Υπενθυμίζεται η αποστολή απ' την οποία απουσιάζουν -όπως αναμενόταν- οι Πράνιτς, Ατζαγκούν και Σπυρόπουλος: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: