Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πετράκης: «Δεν ήμασταν εδώ…»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης την ήττα του ΠΑΣ από το Λεβαδειακό, με τον προπονητή των Γιαννιωτών να λέει πως η ομάδα του δεν εμφανίστηκε στο… γήπεδο.

Πετράκης: «Δεν ήμασταν εδώ…»
Συγχαρητήρια στο Λεβαδειακό για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα μοίρασε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είχε μείνει στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης:

«Το πρώτο που ήθελα να πω είναι μια συγγνώμη για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση. Όταν κάποια στιγμή νομίζεις ότι κάτι γίνεσαι και ότι τα δεδομένα αλλάζουν, δεν είσαι σε καλό δρόμο. Νομίσαμε ότι γίναμε κάτι σπουδαίο και στην ουσία δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν εδώ. Ο Λεβαδειακός κέρδισε δίκαια, το ήθελε πολύ το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ό,τι χτίζεις με κόπο και το χτίσαμε έχοντας μια σπουδαία εικόνα, δυστυχώς είναι εύκολο να το γκρεμίσεις. Σαν άνθρωπος δεν αλλάζω, όμως, τη στάση μου. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι του κόσμου και ξαφνικά είμαστε τίποτα. Δεν ήμασταν εδώ σήμερα, μείναμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το αν υπήρχε έλλειψη φρεσκάδας: «Είναι μια μικρή δικαιολογία αυτό, δεν αλλάζει η φυσική κατάσταση σε λίγες μέρες, δεν είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν πήραμε καμία προσωπική μονομαχία και ο Λεβαδειακός φαινόταν 2 επίπεδα πάνω από εμάς. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο έτοιμοι ήμασταν να δώσουμε τη μάχη. Ήμασταν πίσω σε μαχητικότητα κι αυτή είναι η κύρια αιτία. Σαν άνθρωπος θέλω να είμαι με μια ισορροπία, γι' αυτό και ξαναλέω ότι δεν ήμασταν σούπερ την Κυριακή και ξαφνικά τώρα θα είμαστε ένα τίποτα. Σαν τη ζωή είναι και το ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν γυρίζει πίσω το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να είμαστε αυτοί που πρέπει στη συνέχεια. Ήμασταν κάποιοι άλλοι σήμερα».

Για το αν αναλαμβάνει μερίδιο ευθύνης: «Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω από το πρόβλημα. Το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα, γιατί είμαι χρόνια προπονητής. Προσπάθησα αυτές τις μέρες να επιστήσω την προσοχή στα παιδιά, ίσως έπρεπε να το κάνω παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: