Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου: Η προϊστορία και τα σημεία αναφοράς!!

Μετά από 7,5 χρόνια Αστέρας Τρίπολης και Νίκη Βόλου τίθενται ξανά αντιμέτωποι, με την αρκαδική ΠΑΕ να φέρνει στην επιφάνεια διάφορα στατιστικά στοιχεία και κοινά πρόσωπα.

Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου: Η προϊστορία και τα σημεία αναφοράς
Μετά από 7,5 χρόνια Αστέρας Τρίπολης και Νίκη Βόλου τίθενται ξανά αντιμέτωποι, με την αρκαδική ΠΑΕ να φέρνει στην επιφάνεια διάφορα στατιστικά στοιχεία και κοινά πρόσωπα.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων

Αστέρας και Νίκη Βόλου θα βρεθούν για πρώτη φορά σήμερα (17.15) αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια, αφού είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2006-2007.

Στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 5 Νοεμβρίου 2006, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (16’ Μαρκομιχάλης-49’ Κλοκίδης). Προπονητής της Νίκης Βόλου ο Μύρωνας Σηφάκης και του Αστέρα ο Γιάννης Παπακώστας.

Στις 18 Μαρτίου 2007, ο Αστέρας κέρδισε στην Τρίπολη 2-0 (27’ Μπαράνιος, 88’ Λαζαρίδης) κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια του να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και της Νίκης Βόλου ο Σταύρος Διαμαντόπουλος.

Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι, ο νυν προπονητής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας που ήταν στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 για οκτώ παιχνίδια με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ είχε κοουτσάρει και έναν αγώνα Β’ Εθνικής στις 17 Δεκεμβρίου 2006 στη νίκη του Αστέρα επί της Καλαμάτας με 3-1.

Στο φετινό ρόστερ της Νίκης Βόλου υπάρχει και ο Ροτζέριο Μάρτινς που σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σημειώσει ένα τέρμα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 116 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Αστέρα (16 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: