Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2-0 της SKODA Ξάνθης επί της Καλλονής τονίζοντας πως με βάση την εικόνα του αγώνα, το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο.

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας»
Δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη της ομάδας του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου εξήρε όλη την ομάδα για την απόδοσή της και τόνισε πως με βάση την εικόνα του αγώνα, η Ξάνθη θα έπρεπε να είχε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 2-1.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ήμασταν βελτιωμένοι, παίξαμε με επιθετικότητα είχαμε καλό πρέσινγκ. Αυτή τη φορά ξεκινήσαμε από την αρχή πολύ καλά χωρίς να δώσουμε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν λίγο πιο χαλαρός όμως και πάλι δεν αφήσαμε να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ενέργεια. Στο ίδιο διάστημα είχαμε ευκαιρίες και τρία δοκάρια. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο. Στο τέλος είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η ένταση και αυτή η πίεση γιατί από το παραμικρό μπορεί να συμβεί κάτι και να χάσεις αυτό το οποίο είχες στα χέρια σου και το οποίο ήταν προϊόν καλής δουλειάς. Ακόμη κι αν έπαιζαν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, από την αρχή μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν δικό μας. Για τους παίκτες μου ελπίζω ήταν ένα καλό κίνητρο για να αποκτήσουμε έξτρα αυτοπεποίθηση και να προετοιμαστούμε με περισσότερη θέληση για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά να έχουμε επιτυχία. Αν με ρωτήσει κανείς σήμερα για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης έχω μία απάντηση. Όλη η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: