Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Δεν παραδίδουν τα όπλα!!

Ανασύνταξη και ψυχραιμία είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό, την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση τον Γενάρη.

Δεν παραδίδουν τα όπλα!
Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες αναγνώρισαν την επικράτηση του «Δικεφάλου του Βορρά», με χαρακτηριστικότερη την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου για να συγχαρεί τον Άγγελο Αναστασιάδη για την επιτυχία της ομάδας του.

Την επομένη του ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται ψύχραιμοι, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για καταστροφή και αναγνώρισαν τη σημασία της νίκης των Θεσσαλονικέων. Ωστόσο, τονίζουν ότι το πρωτάθλημα ποτέ δεν κρίθηκε τόσο νωρίς και θεωρούν ότι υπάρχουν δυνατότητα ανατροπής και κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά την φετινή σεζόν οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν ήδη δέκα χαμένους βαθμούς, με τις δύο ήττες (από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ) και τις δύο ισοπαλίες (με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης), και ισοφάρισαν τη χειρότερη επίδοση της εποχής της παντοκρατορίας τους (από το 1996-97 και μετά). Δέκα βαθμούς στα έντεκα πρώτα ματς είχαν χάσει και το 2002-03, όταν ήταν μεν αήττητοι, αλλά είχαν πέντε ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη μάχη και την ευκαιρία να περάσει εκείνος στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά εκτιμάται ότι η ομάδα του Μίτσελ θα καταφέρει να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι ότι όλοι πλέον πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: