Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σα Πίντο: «Ήρθε για να μη χάσει η Βέροια»

Για καταστροφικό παιχνίδι της Βέροιας έκανε λόγο ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το 0-0 στο οποίο «κόλλησε» ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Σα Πίντο: «Ήρθε για να μη χάσει η Βέροια»
Απογοητευμένος από το 0-0 του Ατρομήτου με τη Βέροια ήταν ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ο αντίπαλος ήρθε για να μη χάσει. Κατάφερε να μας χαλάσει το παιχνίδι. Προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτό που μπορούσαμε και ξέρουμε καλά. Δε δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων αγώνων. Η αντίπαλη ομάδα ουσιαστικά δεν μας απείλησε, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω το λόγο που δε δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων ματς», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο η κόπωση, αφού παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο ματς, είπε: «Η φυσική μας κατάσταση είναι καλή και αυτό φάνηκε. Δεν θα ήταν σωστό να αλλάξουμε την ενδεκάδα της Ξάνθης γιατί θα χαλούσε η χημεία. Η Βέροια είναι δύσκολη ομάδα και επικίνδυνη. Είδατε ότι στον Παναθηναϊκό λίγο έλειψε να ισοφαρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: