Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Να ζήσουμε… να μην το θυμόμαστε!!

Ούτε… στιγμή δεν θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας το παιχνίδι στο Περιστέρι! Σε ένα «άγευστο» και χωρίς φάσεις ματς, Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν χέρι-χέρι στη Σούπερ Λίγκα!

Να ζήσουμε… να μην το θυμόμαστε!
Θα ξεχαστεί με τη… μία το παιχνίδι στο Περιστέρι!

Σε ένα ματς που μόνο διαφήμιση δεν ήταν, Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0, δίχως καν να υπάρξουν σοβαρές απειλές για τις δύο εστίες.

Ελαφρώς ανώτεροι οι «κυανόλευκοι» και με περισσότερη διάθεση να κυνηγήσουν κάποιο «χρυσό» τέρμα, αλλά στην πιο μεγάλη (και μόνη τους σημαντική) τους στιγμή, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Παπάζογλου που σημάδεψε δοκάρι (28’).

Έτσι, οι δύο αποψινοί αντίπαλοι πήραν από ένα πόντο και συνεχίζουν χέρι-χέρι στο πρωτάθλημα με 18 έκαστος.


Το ματς:

Ο καιρός; Καλός. Από επίθεση οι δύο ομάδες; Συμπαθητικά. Διάθεση; Έδειξε να υπάρχει στα πρώτα λεπτά. Και παρότι ο Ατρόμητος μπήκε ελαφρώς καλύτερος, γρήγορα-γρήγορα η Βέροια ισορρόπησε τον αγώνα. Το παιχνίδι κυλούσε σε… τέμπο ύπνου. Με τις δύο ομάδες να φροντίζουν την άμυνα, να μην μπορούν με τίποτα να φτιάξουν μια σοβαρή φάση και όσους το παρακολουθούσαν να αντιλαμβάνονται πως… μάταια έχαναν το χρόνο τους. Πήγε, όμως, να έρθουν τα πάνω-κάτω και να ξυπνήσουμε μια και καλή.

Αν ο Παπάζογλου στην εξαιρετική έμπνευσή του στο 28’ (με γυριστό φαλτσαριστό σουτ) είχε βρει δίχτυα κι όχι το δοκάρι του Καντιμοίρη. Έστω κι αν δεν μπήκε γκολ, το δοκάρι είχαμε την εντύπωση πως θα «αφύπνούσε» τους δύο αντιπάλους και θα προσέφεραν κάτι παραπάνω. Αδίκως όμως, με τον χρόνο να κυλάει βασανιστικά (ένα σουτ είχε η Βέροια κι αυτό κακό με τον Μπεν) για όλους τους θεατές και το 0-0 να μην αλλάζει (δεν υπήρχε και… τρόπος) στο πρώτο μέρος.

inner

Το μισό αγώνα τον φάγαμε, με την ελπίδα πως η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί στην επανάληψη. Οι Περιστεριώτες φανέρωσαν πρόθεση να… κυνηγήσουν περισσότερο τη νίκη, να μπορέσουν να λύσουν το γόρδιο δεσμό. Και στο πρώτο τέταρτο έκλεισε στα καρέ της, την βασίλισσα του βορρά που αλήθεια είναι πως με τη σειρά της είχε μια μίνι σύγχυση. Και μέσω αυτής, θα μπορούσε ο Ατρόμητος να είχε πάρει και προβάδισμα, αν ο Πίτου Γκαρσία είχε τελειώσει καλύτερο το… κάτι σαν τετ-α-τετ από πλάγια θέση (μετά από λάθη στην άμυνα) με τον Καντιμοίρη.

inner

Αφού έφυγε το 20λεπτο, οι Ημαθιώτες αναθάρρησαν και τουλάχιστον ισορρόπησαν ξανά το ματς, μην αφήνοντας χώρους και… ελπίδα στους γηπεδούχους πως μπορούν να νικήσουν. Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα (με τον Βούκιτς να κάνει ντεμπούτο και τον Μπρίτο να επανέρχεται ύστερα από τρεις μήνες), αλλά επ’ ουδενί δεν άλλαξε η κακή εικόνα του ματς, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ και το σφύριγμα του διαιτητή να έρχεται λυτρωτικά.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (84’ Φάμπιο), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84’ Τάτος), Αγκουαζί, Ούμπιδες (67’ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μπεν (89’ Βεργώνης), Κάμπορα (71’ Βούκιτς), Εσπάρθα (62’ Καλτσάς), Μπαργκάν, Βέρτζος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: