Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Έκανε… άκρη ο Εργοτέλης!!


Ο Εργοτέλης παρέδωσε τα όπλα στην Ερμιονίδα (2-0) και ο Απόλλωνας με το 1-1 στην Ημαθία ακολούθησε την Βέροια στον επόμενο γύρο. Φάση που προκαλεί ερωτηματικά στο ματς της «βασίλισσας του Βορρά».

Έκανε… άκρη ο Εργοτέλης
Την Βέροια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ακολούθησε ο Απόλλωνας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είδε τον Εργοτέλη να παραδίνεται στην έδρα του Ερμή Ερμιονίδας (2-0) κι έτσι δεν είχε άγχος απέναντι στην «βασίλισσα του Βορρά», με την οποία ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Ημαθία.

H βαθμολογία στον 6ο όμιλο:
1. Βέροια 7
2. Απόλλωνας 5
3. Ερμιονίδα 3
4. Εργοτέλης 1

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Αλίπιο. Λίγο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, ήρθε μια φάση που προκάλεσε την απορία όσων την είδαν, αφού ο Παυλίδης έστελνε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, όμως έβαλε το χέρι του διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε το γκολ με τον Χάσελμπαϊνκ στο 78’ και κλείδωσε την 1η θέση του ομίλου.

Αμαχητί έπεσε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί έχασαν εύκολα στην Ερμιονίδα, με τον Ερμή να φτάνει εύκολα στο 2-0. Στάικος (4’) και Κουτσοσπύρος πέτυχαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Τα αποτελέσματα:

Ερμιονίδα – Εργοτέλης 2-0
(4’ Στάικος, 36’ Κουτσοσπύρος)

Βέροια – Απόλλων 1-1
(78 Χάσελμπαϊνκ- 22’ Αλίπιο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: