Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Με αλλαγές για την πρόκριση!!

Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο, μετά το «διαζύγιο» με τον Μίτσελ και εν όψει της έλευσης του Βίτορ Περέιρα, στον Ολυμπιακό καλούνται να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα στον Φωστήρα.

Με αλλαγές για την πρόκριση
Εκτός από την λύση της συνεργασίας με τον Μίτσελ και εν όψει της συμφωνίας με τον Βίτορ Περέιρα, στον Ολυμπιακό καλούνται να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τον σημερινό αγώνα με τον Φωστήρα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος είχε κοουτσάρει την ομάδα και πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε απομακρυνθεί από την ομάδα ο Λεάντρο Ζαρντίμ.

Εκτός από τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, θα υπάρξουν αλλαγές και στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο Αφελάι και ο Ντουρμάζ, ενώ θα ξεκουραστούν οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντομίνγκες και Ρομπέρτο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης και Σαλίνο.

Προϊστορία

Τέσσερις νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία μετράει ο Ολυμπιακός σε οχτώ αγώνες που έχει δώσει στην έδρα του Φωστήρα, η μία εξ’ αυτών ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας. Όσον αφορά τα γκολ, οι Πειραιώτες έχουν πετύχει 9 και έχουν δεχθεί 7 από την ομάδα του Ταύρο.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

09/08/02 Φωστήρας-Ολυμπιακός 0-2 (Για το Κύπελλο)
14/10/73 Φωστήρας-Ολυμπιακός 1-1 (Για το πρωτάθλημα)
11/02/73 Φωστήρας-Ολυμπιακός 1-3 (Για το πρωτάθλημα)
12/03/72 Φωστήρας-Ολυμπιακός 3-1 (Για το πρωτάθλημα)
04/11/70 Φωστήρας-Ολυμπιακός 1-0 (Για το πρωτάθλημα)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας - Ολυμπιακός (19:30, OTE sport 2 - Δημ. Γήπ. Ταύρου): Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μπετσόγλου (Κορινθίας).

Πανιώνιος - Παναχαϊκή (19:30, OTE sport 5 - Γήπ. Πανιωνίου): Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας). Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας).

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα (Διαφορά τερμάτων) Βαθμοί

1. Ολυμπιακός (2-1) 4
2. Παναχαϊκή (2-1) 3
3. Πανιώνιος (1-1) 2
4. Φωστήρας (0-2) 1 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: