Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Πνίγηκε» στο νησί ο ΠΑΟΚ!!

Στον ΠΑΟΚ έκατσε το αποτέλεσμα που ήθελε στο ΠΑΣ- Καλαμαριά (2-1), αλλά δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας (0-0) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Πέρασαν Ηπειρώτες και «Φαίακες».

«Πνίγηκε» στο νησί ο ΠΑΟΚ
Πέρυσι ήταν φιναλίστ, φέτος αποχαιρέτησε νωρίς. Πολύ υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Κέρκυρας για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε εκτός συνέχεια της φάσης του Κυπέλλου. Μπορεί να ήρθε ένα από τα αποτελέσματα που προσδοκούσε στο ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-1), δηλαδή να υπάρξει νικητής, αλλά αυτός δεν τα κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και τερμάτισε τρίτος στον δεύτερο όμιλο.

Οι Ηπειρώτες τερμάτισαν στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς και οι νησιώτες στη δεύτερη με τέσσερις. Οι Πόντιοι έμειναν στην τρίτη με τρεις και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε, χωρίς νίκη, με δύο πόντους.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα- Απόλλωνας Καλαμαριάς 2-1
(25' Γιάκος, 64' Μανιάς πεν.-36' Τσούτσης)

Βαθμολογία 2ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 7
Κέρκυρα 4
Απόλλωνας Καλαμαριάς 3
ΠΑΟΚ 2

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0

Το ματς

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, γνωρίζοντας ότι δεν έχει μεγάλο ρόστερ και πως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας. Εκτός βασικής ενδεκάδας Αθανασιάδης, Ρατς, ενώ ο Σαλπιγγίδης και ο Περέιρα δεν ήταν καν στον πάγκο.

Η έλλειψη ποιότητας ήταν εμφανής και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά στο πρώτο μέρος. Σε μια καλή τους προσπάθεια στο 26’ ο Σαββίδης βρήκε τον Κάτσε μέσα στην περιοχή, αλλά ύστερα από την προσπάθεια του, η μπάλα στο χέρι του Κρητικού, που προσπάθησε να στηριχθεί στο έδαφος. Η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας και γενικότερα τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησε, όπως με το φάουλ του Χαβίτο στις αρχές του παιχνιδιού. Ο Ισπανός ήταν από τους παίκτες που απείλησαν πιο πολύ τον ΠΑΟΚ.

Με την αρχή του δεύτερου μέρους ο 61χρονος τεχνικός έβαλε στο ματς τον Ρατς, προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο άργησε να μπει στο παιχνίδι και άρχισε να απειλεί μετά τα μέσα του δεύτερου μέρους. Στο 62’ μπήκε και ο Αθανασιάδης στον αγωνιστικό χώρο και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο επιθετικούς, καθώς παρέμεινε στο παιχνίδι ο Παπαδόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πολύ πιεστικοί από το 70’ και μετά και στο 76’ λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισε να βγάζει άγχος και εκνευρισμό και αυτό φαινόταν στο πως τελείωσε τις φάσεις και ο Κάτσε δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαίδης, Ρόχας, Γκόμες (39’ Ζουμπουλάκης), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσεζ, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης (46’ Ρατς), Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Τζανδάρης (62’ Αθανασιάδης), Σαββίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: