Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!!

Απόφαση ελήφθη. Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό. Στο εξωτερικό η αναζήτηση νέου τεχνικού.

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό
Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον «γάμο» Ολυμπιακού και Μίτσελ, ήρθε το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό.

Το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και την Τρίτη έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».


Με τον Μίτσελ στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, έφτασε κοντά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ επί θητείας του εκτοξεύτηκε η αγοραστική αξία παικτών (ενδεικτικά Μανωλάς, Μήτρογλου, Σάμαρης) οι οποίοι πωλήθηκαν έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη, του «χρεώνεται» η αδυναμία της ομάδας να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και η μη αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ.

Αν και κυκλοφόρησαν αρκετά ονόματα Ελλήνων τεχνικών, οι Πειραιώτες αναζητούν τον αντικαταστάτη του στο εξωτερικό. Μια περίπτωση που δεν αποκλείεται να προχωρήσει είναι αυτή του Μάρτιν Γιολ, όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του Ολλανδού. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι ένας ξένος τεχνικός εγνωσμένης αξίας. Στο παιχνίδι Κυπέλλου στον πάγκο θα καθίσει κατά πάσα πιθανότητα ο Αντώνης Νικοπολίδης και στόχος είναι ο νέος τεχνικός αν όχι να κοουτσάρει την ομάδα με την Ξάνθη, να έχει κλείσει μέχρι αυτό το παιχνίδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: