Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Απωθημένο ο Παναθηναϊκός»

Ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα και του δόθηκε η ευκαιρία. Και ο Στάθης Ταυλαρίδης τόνισε πως «ακόμα καλύτερα που είναι ο Παναθηναϊκός»! «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

«Απωθημένο ο Παναθηναϊκός»
Έχει αγωνιστεί σε πολλά σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Σε αρκετές ομάδες της επαρχίας.

Ήθελε, όμως, να φορέσει και τη φανέλα μιας απ' τις «μεγάλες» της Ελλάδας. Κι έστω και στη... Δύση της καριέρας του, ο Στάθης Ταυλαρίδης δηλώνει ευτυχής που του δίνεται πλέον αυτή η δυνατότητα στον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ακόμα καλύτερα που είναι εδώ» (λόγω και των οπαδικών του προτιμήσεων.

Ο πολύπειρος στόπερ μιλάει για το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε στο τριφύλλι, υπόσχεται πολλή δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους και επ' ουδενί δεν απογοητεύεται απ' την απώλεια βαθμών στα Γιάννενα και την αύξηση της διαφοράς απ' τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι χαρούμενος, ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με αγκάλιασαν και με έβαλαν γρήγορα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Εγώ προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα στο πρώτο μου παιχνίδι. Πιστεύω αγώνα με αγώνα να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Πως ένιωσε στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό:

«Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει πολύ καλά παιδιά, με έκαναν να αισθανθώ ωραία, με σεβάστηκαν από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι σημαντικό, να αισθάνομαι πολύτιμη μονάδα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Όταν νιώθω έτσι δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Αν ήταν παιδικό όνειρο ν' αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:

«Δεν θέλω να πουλήσω Παναθηναϊκοφροσύνη. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, έπαιζα με ψυχή. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να σέβεσαι την φανέλα που φοράς, αυτό θα κάνω και στον Παναθηναϊκό.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, θέλω να δείχνω πράγματα με τις πράξεις μου στον αγωνιστικό χώρο, καθημερινά δουλεύω πολύ σκληρά. Δόξα τω Θεό έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό, το κάνω 19 χρόνια και όσο πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».


Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν απωθημένο, έπαιξα στο εξωτερικό, πέρασα από ένα μεγάλο σχολείο όπως ήταν η Άρσεναλ. Η Λιλ αλλά ειδικότερα η Σεντ Ετιέν είμαι μια μεγάλη ομάδα στην Γαλλία, στην Ελλάδα έπαιξα σε σημαντικές ομάδες της επαρχίας αλλά θα ήθελα να παίξω σε κάποια από τις τέσσερις μεγάλες. Μου δόθηκε η ευκαιρία τώρα προς το τέλος να παίξω στον Παναθηναϊκό -ακόμη καλύτερα για μένα- είναι μεγάλη τιμή να φοράω αυτή την φανέλα και όπως είπα όταν αγωνίζομαι θα δίνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο».

Για την διαφορά που αυξήθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας: '

«Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, όπως έχετε δει όλα τα ματς είναι αμφίρροπα, οι ομάδες έχουν δυναμώσει την φετινή χρονιά γιατί υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες, γίνονται πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν κοιτάμε αγώνα με αγώνα θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: