Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κι όμως το παλεύουν ακόμη για Έβανς!!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά την υπόθεση του καταδικασμένου για βιασμό, Τσεντ Έβανς. Λίγο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Όλνταμ να κάνει πίσω σχετικά με την μεταγραφή του, ο σύλλογος επιμένει να βρει μια λύση στην υπόθεση.
Αν και ο κόσμος μίλησε, συμπληρώνοντας online αίτηση για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο σύλλογος της League One αρνείται να βάλει μία τελεία στο όλο ζήτημα και να αφήσει το θέμα να περάσει.
Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, πως δεν πρόκειται να προβεί σε καμία επίσημη τοποθέτηση έως ότου να ξεκαθαρίζει η υπόθεση, η Όλνταμ εικάζεται πως ακόμη προσπαθεί να εντάξει τον 26χρονο στο δυναμικό της, αφού δεν υπήρξε ανακοίνωση ούτε την Τρίτη (6/1) και μάλιστα δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.
Η δημιουργός της αίτησης που αναφέρθηκε παραπάνω έδωσε την δική της εκδοχή στο «BBC» αναφέροντας πως ο Έβανς «δεν ξέρει τι είναι ο βιασμός», εξηγώντας πως από τη μία δεν εξέτισε πλήρως την ποινή του και από την άλλη δεν δείχνει μεταμέλεια για τις πράξεις του.
Έκπληξη αποτελεί και το γεγονός πως η Όλνταμ δεν έχει δώσει τέλος παρά τις απειλές χορηγού της πως θα αποχωρήσει εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή αλλά και τις αντιθέσεις που εξέφρασαν πολιτικοί της περιοχής, η Αστυνομία και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: