Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τζέραρντ: «Το καλοκαίρι θα ανανέωνα»!

Αν όλα είχαν γίνει στην ώρα τους, η κατάληξη δεν θα ήταν η ίδια... Ο Στίβεν Τζέραρντ προχώρησε στην αποκάλυψη πως θα ανανέωνε την συνεργασία του με την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, εφόσον ο σύλλογος του είχε προσφέρει νέο συμβόλαιο!
Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στον Τύπο, έπειτα από την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και την συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της, κατά την οποία ξεκαθάρισε πως το όλο θέμα θα είχε διαφορετική τροπή εάν ο σύλλογος έκανε την κίνησή του όταν έπρεπε.
«Ναι. Εάν είχα στο τραπέζι ένα συμβόλαιο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, θα το είχα υπογράψει» σχολίασε επί του θέματος σε δημοσιογράφο της «Liverpool Echo» και στην συνέχεια προσέθεσε:
«Μόλις είχα αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας για να επικεντρωθώ στην Λίβερπουλ. Δεν ήθελα να έχω μειωμένη απόδοση. Το ιστορικό των τραυματισμών μου τα τελευταία χρόνια ήταν φανταστικό και πέρυσι είχα μια εξαιρετική σεζόν, σε προσωπικό επίπεδο.
Όλα είναι εικασίες πλέον. Το μεσοδιάστημα, από το καλοκαίρι έως το Νοέμβριο, μου έδωσε χρόνο να σκεφτώ. Δεν κατηγορώ κανέναν και δεν είμαι θυμωμένος. Στην Λίβερπουλ όλα ήταν εξαιρετικά από τότε που ήμουν οκτώ. Αυτός ο σύλλογος με βοήθησε να εκπληρώσω τα όνειρά μου ξανά και ξανά».
Για κάποιους από τους λόγους που εν τέλει τον απομακρύνουν από τον σύλλογο και όπως όλα δείχνουν τον οδηγούν στον δρόμο του MLS και των Λος Άντζελες Γκάλαξι, δήλωσε:
«Από επαγγελματικής άποψης, όλοι ξέρουν τι είμαι και τι θέλω. Από τότε που ήμουν 16 στόχος μου ήταν να πηγαίνω στην προπόνηση της Δευτέρας για να είμαι έτοιμος για 90λεπτο το σαββατοκύριακο.
Αυτό ήταν το θέμα. Πάντα δούλευα σκληρά για να είμαι έτοιμος και να παρουσιάζομαι όπως πρέπει στα παιχνίδια. Όταν δεν ξέρεις εάν θα παίζεις ή αν θα κάθεσαι στον πάγκο, αρχίζει και γίνεται διαφορετικό.
Ποτέ δεν ήθελα να είμαι απλώς μέλος της αποστολής. Εάν έχανα παιχνίδια τώρα, θα έμενα ακόμη περισσότερο στον πάγκο την επόμενη σεζόν. Ήξερα πως θα είναι ολοένα και χειρότερο».
Τέλος, φρόντισε να επαναλάβει την δέσμευσή του.
«Ήταν δύσκολο το όλο θέμα, αλλά πρέπει να το ξεπεράσω γρήγορα και να το αφήσω πίσω μου. Υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορούμε να καταφέρουμε αυτή τη σεζόν» ανέφερε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: